EGE MECLİSİ-31 Mart Seçimleri İzmir farklı sonuçlar ortaya çıkardı. 2014 seçimlerde en yüksek oyu Karşıyaka'dan alan CHP bu seçimlerde rekor oyu Narlıdere'den aldı. Narlıdere'de Ali Engin % 79.42 oy oranıyla seçim kazandı. Bu oran İzmir'in en yüksek oyu oldu...

CHP’nin Türkiye rekoru Narlıdere’den geldi

Yerel seçimlerde pek çok il ve ilçede başarılı sonuçlar kazanan Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Türkiye rekoru İzmir’den geldi. Ali Engin’in aday gösterildiği Narlıdere, yüzde 79,5’lik oy oranı ile CHP’nin Türkiye çapında en yüksek oy aldığı ilçe oldu.

ALİ ENGİN’E COŞKULU KARŞILAMA

Yerel seçim kampanyası süresince gezmedik sokak, sıkmadık el bırakmayan CHP Narlıdere’nin yeni belediye başkanı Ali Engin, emeğinin karşılığını rekor ile aldı! Henüz resmileşmemiş seçim sonuçlarına göre, Narlıdere’de yüzde 79,5’lik oy oranına ulaşan Ali Engin, partisinin Türkiye rekorunu kırdı. Bu büyük zafer, sonuçların kesinleşmesi ile coşkuya dönüştü. CHP Narlıdere İlçe Başkanlığı önünde toplanan yüzlerce Narlıdereli, alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde yeni başkan Ali Engin’i karşıladı. Meşaleler yakıldı, marşlar söylendi.

“BU GURUR HEPİMİZİN”

Narlıdere’nin çiçeği burnunda belediye başkanı Ali Engin “Narlıdereli yurttaşlarımın büyük desteğini alarak, Türkiye’nin en yüksek oy oranı ile belediye başkanı seçildim. Bu onur, benimle birlikte durmadan, yorulmadan çalışan örgütümün ve büyük teveccüh gösteren tüm Narlıderelilerindir. Narlıdere’de çizdiğimiz gelecek vizyonumuzu iyi anlattık ve huzur kazandı, barış kazandı, dostluk kazandı. Halkımın bu güvenine layık olmak için gece gündüz çalışacağıma ve 5 yıl boyunca özveri ile ilçeme hizmet edeceğime söz veriyorum. Beni bu göreve uygun gören Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.