EGE MECLİSİ - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Ergün, partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret edip, 479'uncu Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'ne davet etti. Bahçeli, seçimlerdeki başarı nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün'ü kutlayıp, başarı diledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 31 Mart seçimlerinde 3'üncü kez başkan seçilmesinin ardından partisi MHP'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti. Başkan Ergün'e ziyaretinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya da eşlik etti. Bir kez daha başkanlık koltuğuna oturmasının sevincini Bahçeli ile paylaşan Ergün, "Manisalı vatandaşlarımızın desteğiyle bir kez daha bu onurlu göreve seçildim. Geride kalan hizmet dönemimizde olduğu gibi aynı aşk ve şevkle Manisa'mıza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. Cengiz, hayır duasını aldığı Bahçeli'yi  bu yıl 479. kez düzenlenecek olan Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'ne davet etti.  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü tebrik edip, yeni hizmet döneminde başarı diledi. Ziyaretin sonunda Başkan Ergün, partisinin Genel Başkanı Bahçeli'ye bir vazo hediye etti.

Başkan Ergün, Bahçeli'nin ardından partisinin Genel Merkez yöneticileriyle de biraraya gelip, onları da  479'uncu Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'ne davet etti. (DHA)