İZMİR'de, Konak Rotary Kulübü ve Bayraklı Halit Özpirinç Anadolu Lisesi işbirliğiyle merhum iş insanı İsmet Yorgancılar anısına 'Sorunlarımdan Sorumluyum' projesi kapsamında düzenlenen 'Yardımlaşma' konulu resim yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Dereceye giren öğrencilerin ödülleri Galeri FA'da düzenlenen ve merhum İsmet Yorgancılar'ın eşi Sabiha Yorgancılar, oğlu Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ile kızı Gülfem Perçin, Konak Rotary Kulübü Başkanı Hayati Uçal, Halit Özpirinç Anadolu Lisesi Müdürü Cesim Zeydan, öğretmenler ve velilerin de katıldığı törenle sahiplerine verildi.

Lise kategorisinde Melike Karabulut birinci, Esin Cevher ikinci, Burcu Günsen üçüncü olurken, Sinem Saraç ve Berivan Gümüş mansiyon kazandı. Ortaokul kategorisinde Dilber Nur Aksoy birinci, İlayda Alkan ikinci, Ilgaz Şahin üçüncü oldu, Bilge Ayan, Berhudar Yanık ve Betül Beşar mansiyon mansiyon ödüllerinin sahibi oldu. İlkokullarda ise Elif Beril Egmel birinci, Öykü Aytaş ikinci, Rümeysa Yağmur Gün üçüncülük ödüllerinin, Ezel Kevser Bilece, Semanur Tarzuk ve Ecrin Kübra Gürbüz mansiyon ödüllerinin sahibi oldu. Ödüller merhum Yorgancılar'ın ailesi ve rotaryenler tarafından verildi. (Mehmet KURT/DHA)