Geniş araç filolalarıyla istediğiniz aracı bulabileceğiniz şekilde müşterilerine hizmet vermektedirler. Sizde kısa dönem veya uzun dönem rent a car yaparak istediğiniz aracı seçip kullanım deneyimine sahip olabilirsiniz.

Müşterilerine geniş filosuyla hizmet veren firmalardan bir tanesi de Europcar firmasıdır. Başta istanbul rent a car olmak üzere Türkiye'nin bir çok yerinde ofisleri bulunmaktadır. Firmanın kampanyalarına araç filosuna iletişim bilgilerine ve daha bir çok bilgilerine www.europcar.com.tr adresinden ulaşım sağlayabilirsiniz. Europcar hakkında bilgi sahibi olmanız gereken detaylı sizler için aktaracağız.

Europcar

Eğer sizde Europcar'dan araç kiralamak istiyorsanız internet sitesinde bulunan kiralama koşullarını inceleyebilirsiniz.

 Firmanın Ekonomik Sınıf araçlarını kiralamak istiyorsanız için en az 1 yıllık geçerli ehliyet sahibi olmak ve 21 yaşını doldurmak, Alt-Orta sınıf araçlarını kiralamak istiyorsanız en az 2 yıllık geçerli ehliyet sahibi olmak ve 24 yaşını doldurmak, Orta sınıf araçlarını kiralamak istiyorsanız en 2 yıllık geçerli ehliyet sahibi olmak ve 26 yaşını doldurmak, Üst ve Lüks sınıf araçlarını kiralamak istiyorsanız en az 3 yıllık geçerli ehliyet sahibi olmak ve 28 yaşını doldurmak zorundasınız. Bir diğer ve kurumsal firmalar tarafından en çok aranan şartlardan olan Findeks Notunuz.

Europcar firmasından sağlıklı bir şekilde araç kiralayabilmeniz için en az 1300 puan Findeks Notuna sahip olmalısınız aksi takdirde Europcar aracı size teslim etmeme hakkın saklı tutar. Kiralama sürenizin en az 24 saat olacak şekilde olması gerekir. Europcardan araç kiralamak istiyorsanız yukarıda bahsetmiş olduğumuz detaylar size ön bilgi sağlayacaktır.

Sizde bir çok aracıyla müşterilerine hizmet veren Europcar firmasını tercih edebilir ve www.europcar.com adresinden firma ile ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.