İzmir’in Bayraklı ilçesinde cinnet getirdiği iddia edilen baba, av tüfeğiyle 2 kızını ağır yaraladı. 
 
Olay, saat 19.00 sıralarında Bayraklı Mahallesi 1634. Sokak’ta bulunan bir apartmanın ikinci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Mustafa Kemal S., belirlenemeyen bir nedenle evde cinnet getirdi. Evde bulunan av tüfeğini alan Mustafa Kemal S., evde bulunan Sudenaz S. (16) ve Gamze S.'ye (13) ateş açtı. Açılan ateş sonucunda iki kardeş vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sudenaz S. ve Gamze S. ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken, Mustafa Kemal S. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Hastanede tedavi altına alınan iki kardeşin hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi. 
 
Öte yandan, olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, olayın geçtiği evde incelemelerde bulundu. İki kızını av tüfeği ile ağır yaralayan cani baba ise, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Cani babanın kızlarını neden vurduğu ifadesinin ardından netlik kazanacak. 
ANNELERİNİ DARBETTİĞİNİ ÖNE SÜRDÜ
İzmir'in Bayraklı ilçesinde, babaları Mustafa Kemal S. tarafından av tüfeğiyle vurulan Sudenaz ve Gamze S. kardeşlerin, anneleri İlknur S.'yi sürekli darbettiği, olayın da bu nedenle yaşandığı öne sürüldü. Yat kaptanlığı yapan Mustafa Kemal S., emniyetteki ilk ifadesinde, işinden dolayı bazı günler eve gelemediğini söyledi. Kendisinin olmadığı bazı geceler dışarı çıkan iki kızının eve geç saatlerde geldiğini ve bu yüzden tartıştıklarını anneleri İlknur S.'yi darbettiklerini öne sürdü. Mustafa Kemal S., kızlarıyla konuyu defalarca konuştuğunu, olayın olduğu akşam ise yine bu konuda tartışma çıktığını söyledi. Kızlarının yine annelerini darbetmeye çalışması üzerine sinirlerine hakim olmadığını belirten Mustafa Kemal S., olayı gerçekleştirdiğini kaydetti. 
Mustafa Kemal S.'nin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi. Kız kardeşlerin tedavilerinin de sürdükleri bildirildi. (DHA)