CHP ve Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu oyunu kulland...İstanbul'un seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu, oyunu Beylikdüzü'ndeki Haldun Taner İlköğretim Okulu'nda kullandı. Yurttaşların sevgi gösterileri eşliğinde oyunu kullanacağı sınıfa çıkan İmamoğlu, Binali Yıldırım'ın 'helallik' istemesine de yanıt verdi.
 
31 Mart'ta yurttaşların oyları ile İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu gerekçesiz iptal edilen seçim için oyunu eşi Dilek İmamoğlu ve oğlu Mehmet Selim İmamoğlu ile birlikte Beylikdüzü'ndeki Haldun Taner İlköğretim Okulu'nda kullandı.
 
Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan İmamoğl,u "Şehrimize ve milletimize hayırlara vesile olsun. Günün sonunda her şey çok güzel olacak" dedi.
 
Binali Yıldırım'ın helallik istemesi ile ilgili soruya yanıt veren İmamoğlu, "Bu temmenniler güzel, ben de dün dile getirdim. Ama keşke 'seçimlerde her yol mübahtır' anlayışı değil de, milletin çıkarına cümleler kurarak, millete yüzüne dönerek, moral vererek seçim yaşasak" dedi.