EGE MECLİSİ - Fantastik Roman okuyucuları ile "Mühürlenmiş" kitabı ile tanışan İzmirli genç yazar Yağmur Urtimur, yeni bir fantastik roman üzerinde çalıştığını ve aynı zamanda uzun süredir planladığı şiir kitabını da yakın zamanda yayınlayacağını müjdeledi. 

2016 yılında Siyah Beyaz Yayınları tarafından yayımlanan fanstastik bir roman "Mühürlenmiş" ile okuyucu karşısına çıkan Urtimur, farklı bir gezegende geçen romanda aynı zamanda yasak bir aşk hikayesini anlatarak okuyucunun ilgisini çekmeyi başardı. 

"Bu kitabı yazdığım zamanlar Alacakaranlık tarzı fantastik kitaplar ve filmler çok seviliyordu. Onlardan esinlenerek yazdım" diyen yazar Urtimur, şimdi ise başka hem yeni bir fantastik roman üzerinde çalışıyor hem de şiir tutkunları için ilk şiir kitabı üzerinde çalışıyor. 

Yazarın ayrıca Wattpad üzerinden yazdığı bir fantastik roman daha bulunuyor. Adı "Son Kıvılcım" olan fantastik romana aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz: 

SON KIVILCIM'I OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

YAĞMUR URTİMUR KİMDİR?

1999 yılında İzmir’de doğdu. Küçüklüğünden beri kısa hikayeler yazan Urtimur, ilerleyen zamanda bunları kitaba dökmeye başladı. Lise’de Çocuk Gelişimi ve Eğitimi okuduğu zamanlarda da kitap yazmaya devam ederken aynı zamanda şiir yazan Urtimur, lise eğitiminin bitmesine yakın “Mühürlenmiş” adlı kitabı ile raflarda yerini aldı. 

Üniversite’de eğitimine İngilizce Çevirmenlik ile devam eden Urtimur, yazdığı kitapları İngilizce’ye çevirmeyi de planlıyor.

MÜHÜRLENMİŞ KİTABI HAKKINDA

Benim için aşk basit kalıyor. Şöyle açıklayabilirim; Mühürlenmek. 

Yıllar öncesinde yapılmış güçlü bir anlaşma...

Effy, kendi yeteneğini keşfetmek adına bir çok yol denemiş, ailesinin baskısı altında kalan bir genç kızdır. Hiçbir zaman kendini vampir olarak görmemiş ve hep topluluğun dışında kalmıştır. Bir gün, yeteneğini keşfetmek adına dışarı çıktığı zaman olan olmuştur. Yanlışlıkla anlaşmayı bozmuş ve Dark Bite bölgesine girmiştir. O gece göz göze geldiği Seth’e mühürlenmiş ve kendini macera dolu bir yola sürüklemiştir.