Izmir’in Tire Ilçesi Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Kurban Bayramında ilçe merkezinde kahvehanede oturan vatandaşların bayramını kutlayarak şeker ikram etti. Trafik denetlemelerine de katılan Kaymakam Tanrıseven, görev yapan jandarma, polis ile sürücülere çikolata ikram ederek bayramlaştı. 
Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Kurban Bayramında trafik ekiplerinin ve yolcuların bayramını kutladı. Vatandaşlara çikolata ikram ederek bayramlarını tebrik eden Kaymakam Tanrıseven’e vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. 
 
Tanrıseven, ilk olarak Tire Cumhuriyet Meydanında otobüs ile yolculuk yapacak olan vatandaşların bayramını kutladı. Ardından emniyet ve jandarma ekipleri ile birlikte yol kontrolü yapan Tanrıseven, güvenlik güçleri ve sürücülere çikolata ikram etti. Sürücü ve yolcularla tek tek sohbet eden Kaymakam Tanrıseven’e vatandaşlar da teşekkür etti. 
Polis uygulama noktasından ayrılan Tire İlçe Kaymakamı Hasan Tanrıseven, daha sonra jandarma bölgesinde trafik uygulamasına katıldı. Burada sürücü ve askerlerle tek tek bayramlaşan Tanrıseven, daha sonra uygulamaları denetledi. 
Kurban Bayramı için hazırlıklara günler öncesinden başladıklarını söyleyen Kaymakam Tanrıseven, “Bayram tatili için Tire Kaymakamlığı olarak hazırlıklarımızı günler öncesinden tamamladık. Bayram nedeni ile ilçede yaşanacak olan nüfus ve trafik yoğunluğunu dikkate alarak gerek asayiş¸ gerek sağlık konusunda tedbirlerimizi aldık. Ben de Tire Kaymakamı olarak bayramda mesai yapan kolluk kuvvetlerimizin ve vatandaşımızın bayramını kutladım. İnşallah Tire’de hep birlikte huzur içerisinde bir bayram geçireceğiz. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyor, yolculuğa çıkacak ve yolculukta olan vatandaşlarımıza da kazasız belasız bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.