Eski yıllardan beri, kişisel temizlik sağlamak için birçok alternatif yöntem deniyor, ancak istenmeyen tüylerden tamamen kurtulmak için teknolojiye ihtiyaç duyuyorduk! Geçici yöntemlerin aksine kalıcı bir hizmet arayışındaydık ve bu sebeple lazer teknolojisiyle çok yakın zamanda tanıştık! Ancak lazer epilasyon sonrasında daha kaliteli hizmet arayışı başladı, acısız ve ağrısız konforlu bir yöntem olan Buz Lazer bu sayede geliştirilmiştir. Lazer epilasyon İzmir Buz Lazer teknolojisiyle hem kadınlara hem de erkeklere konforlu epilasyon sağlamaktadır. 

Buz Lazer Nedir? 

Diode lazer teknolojisi ile geliştirilmiş olan Soprano Ice Platınum Buz Lazer, 810 nm dalga boyuna sahip bir teknolojidir. Cihazdaki buz başlıktan adınız alan Buz Lazer, acısız ve ağrısız epilasyon sağlamaktadır. İstenmeyen tüylerden %80-90 oranında kalıcı olarak kurtulmayı sağlamakta ve masaj konforunda epilasyon uygulamaktadır. 

Buz Lazer Nasıl Uygulanır?

Lazer epilasyonda amaç kıl köklerini tahrip ederek, kıl köklerinin zayıflamasını ve tekrar kıl oluşumunu önlemektir. Bu işlem yapılırken, acı ve ağrı hissi olmaması ve cildin etkilenmemesi düşüncesi Buz Lazer’i hayata geçirmiştir. Tüm vücuda uygulanabilen Buz Lazer, kademeli ısıtma özelliği sayesinde kıl köklerine enerji ulaştırır. Bu enerji cilt altında tahribat yaratıp, kıl oluşumunu engeller. Tahribat dediğimizde hastalar, zararı var mı düşüncesiyle bizlere ulaşıyor ancak FDA onaylı Buz Lazer’in bir yan etkisi ya da zararı yoktur. Lazer epilasyon İzmir de bu sebeple oldukça fazla tercih edilmekte ve pürüzsüz bil cilde sahip olmak isteyen herkes Buz Lazer ile konforlu epilasyon uygulaması yaptırmaktadır. 

Ne Kadar Sürede Uygulanır?

Buz Lazer, cildi ütüler gibi uygulanmaktadır, geniş başlığı ve bu uygulama özelliği sayesinde tüm vücut yaklaşık 35 dakikada tamamlanmaktadır. Acısız ağrısız ve hızlı olan Buz Lazer ile zamandan da kazanarak, günlük yaşamdan çok fazla vakit çalmadan epilasyon uygulaması yaptırabilirsiniz. 

Buz Lazer Hangi Bölgelere Uygulanabilir?

Lazer Epilasyon İzmir buz lazer teknolojisi tüm vücut bölgesine hem erkeklere hem de kadınlara uygulanabilmektedir. Buz başlık sayesinde en hassas bölgelere bile güvenle uygulanabilmektedir. Diğer yöntemlerin aksine ciltte yanma, leke, acı, ağrı oluşmadığı için güvenle uygulanabilmektedir. İnce uçlu başlık sayesinde de ulaşılması güç bölgelere yani kulak içi, burun içi ve kaş arasına da uygulanabilmektedir. 

Kaç Seans Uygulanmaktadır?

Ortalama seans sayısı 6-8 arasında değişmektedir. Ancak bu sayı ortalama verilmiştir, kişileri yanılmaması için özellikle belirtiyoruz ki seanslar kişilere göre değişiklik gösterebilir. Çünkü her kişi farklı özelliklere sahiptir, cilt yapısı, kıl tipi kişiye göre değişir, Buz Lazerde de belirleyici unsur kıl yapısı ve cilt yapısıdır, bu sebeple kişiye göre değişir olduğunu belirtmekte fayda vardır. 

Her mevsim uygulanabilen, acısız ve konforlu epilasyon Buz Lazer, kozmetik sektöründe teknolojinin son harikasıdır. Hızlı, pratik ve acısız yöntem olması tercih edilmesini en önemli sebepleridir. Güvenle uygulanan hiçbir yan etkiye maruz kalmadan, istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulabilirsiniz. Sizde Buz Lazer’le tanışıp, pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz! 

Detaylı bilgi için www.buzlazer.com adresini ziyaret edebilir. NEREDE YAPTIRABİLIRİM ? sayfasına tıklayarak size en yakın İzmir orijinal Buz Lazer Kliniğine ulaşabilirsiniz.