Ülkemizde ve Dünya'da her türlü terörü aydınlıktan, aydınlanmadan korkan, insan olmayan birtakım ''Yaratıklar''

gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz haftalarda yine bu yaratıklar bir şekilde İstanbul'da ve İzmir'deydiler. Bunların uyuyan hücrelerinin uyanmasına ve terör örgütlerine zaman zaman hoşgörülü  yaklaşıldığında, sonuç bu oluyor işte.


İnsanlarımız yeni yılı şimdilerde mi kutluyor? Çocukluğumuzdan bu yana 31 Aralık gecesini toplumun büyük kesiminin farklı şekilde kutladığını, kimimizin özel bir yemek sofrasında sevdikleriyle bir araya gelip eğlenerek yeni bir yıla girdiğini biliyoruz.

Bunun nesi günah? Kime, kimlere  niçin dokunuyor yeni yıl kutlaması şimdilerde?


Yılbaşı kutlamalarını hedef alan uyuyan hücrelerin cani yaratıklarına sözle,  yazılı beyanla destek verenlere gelince, onlar  da bir şekilde bu kan havuzunu kirli kanla doldurmuş olmuyor mu?..


Kirli kan havuzundan beslenenlerden bir yaratık, geçenlerde yeni yıla girilen saatlerde suçu yalnız eğlenmek olan (!) masum insanları  katletti.


Dinden sorumlu bir bakanlığı temsil ediyorsanız birtakım katil yaratılara destek olmamak için çok dikkatli olacaksınız.

Eleştiri beyanlarınız sonucu masum insanlar yaşamını yitirdikten sonra, ''Bu vahşettir, şudur, budur'' diyemezsiniz. Buna  kimse inanmaz ve inanmıyor da.


Toplumun birlik ve beraberliği için, asıl önemlisi ''İnsanları Dine Bağlı Tutabilmek İçin'' tutarlı olmak zorunluğu vardır. Bu durum o ilgili kurumun bir zamanlar baş göreviydi. Şimdilerde ise, uygulama çok farklı.


Bırakın! İnsanlar her anı korkunç tehlikelerle dolu, huzursuzluğun, gerginliğin tavan yaptığı bir ortamda ve de şu çok kısa yaşamda hiç olmazsa ''Eski Aydınlık Günlerinin'' hayallerinde yaşasınlar. Bunu çok görmeyin onlara.