Psikopatlığın yolu insan, hayvan demeden tüm canlıları öldürmekten, onlara eziyet etmekten geçiyor.

Bizim psikopatlarımızın sayısı azmış gibi bir de Özbekler, Afganlar, Somalililer ve Suriyeliler çıktı ortaya. Ölmek, öldürmek bu ülkede rutin yapılan bir iş haline getirildi. Gazetelerin belli sayfaları bu tür olaylara ayrılır oldu. Her gün bu sayfada yer alan haberlerinin daha arttığını görüyorsunuz.

Psikopat davranışlar herkesin her an, her yerde karşısına çıkabiliyor. Saygılı ve sağduyulu insanlarımız ise, ne yapacaklarını şaşırmış ve bir yerlere sıkışmış durumda. Nereye, nerelere gidiyor bu toplum?..

Yaşaması faydasız iki ruh hastası yaratık, bir köpeği bağladıktan sonra kulaklarını kesmiş ve o iğrenç tabloyu utanmadan, sıkılmadan sosyal medya denilen felaket medyada paylaşmış. Mümkün olsa, yasalar elverse o iki yaratığın kulakları kesilebilse!.. Bu iki psikopat yaratığın ileride  bu toplumun başına daha ne işler açacağı şimdiden belli değil mi

Kırıkkale'de bir parkta yaşayan yüzlerce güvercin zehirli yem verilerek katledilmiş. Demek ki, birtakım iflah olmaz hasta ruhlular insanları katletmeyi az gördüler ve masum diğer canlılara yöneldiler şimdi de. Yakalansalar da psikopatlığın hangi türü ve derecesi içinde yer aldıkları belli olsa bu faydasız yaratıkların?

Bizim hasta ruhlularımız yetmezmiş gibi sınırlarımız yol geçen hanı olduğundan bir de yabancı psikopatlarla yaşar olduk. Kaçak yolla yurda girenlerin karıştığı suçların bir yılda  yüzde 300 arttığı ifade ediliyor.

Birçok suçta Suriyeliler başı çekiyor. Bunların çoğu vatanında savaş varken orada kalıp özgürlük için, kurtuluş için savaşacağına, kaçmayı yeğleyen ruhsuz, duygusuz, kişiliksiz  ve de cahil insanlar.

 

Bir dış ülkeye resmi yazışmalarla bilimsel çalışma için bir süre gittiğinizde bile, o ülke emniyeti sizi belli aralıklarla gelip kontrol ediyor. Ancak Türkiye'de ne acıdır ki, delik deşik edilmiş sınırlardan her tür insan elini kolunu sallayarak giriyor ve bu girenler

kontrol altına alınmıyor, araştırılmıyor.

Nereye, nerelere gidiyor bu toplum?..