DİLEK ETE SOSYAL GÜVENLİK MÜŞAVİRLİĞİ ,ofisi olarak  İzmir ‘de 2011 yılından beri profesyonel iş anlayışı ve çözüm önerilerimiz ile  genç, dinamik, kadromuzla sosyal güvenlik konularında sorunlar yaşayan çalışanlara ve işverenlere çözümler sunuyoruz.

Siz yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın ,ülkemizde yaşayan vatandaşlarımızın veya yakınlarının sosyal güvenlik ,emeklilik ile ilgili sorunlarında çözüm önerileri ile yanınızdayız.

Yanlış bilgilendirme nedeniyle çoğu kişi  haklarını bilmiyor.Gerek bilgi eksikliği, gerekse yanlış bilgilendirme sebebiyle işçi-işveren arasında çatışmalar yaşanıyor. İki kesim de  hak ve sorumluluklarını doğru bildiğinde sorun daha çabuk çözülüyor. 

Dilek Ete Sosyal Güvenlik olarak tüm emeklilik işlemlerini yasal ve seri bir biçimde yürütmekteyiz. Emeklilikte alacağınız aylık, dul, yetim maaşları, malulen emeklilik, yurt dışı borçlanma gibi birçok konuda danışmalık ve işlem takibi yapıyoruz. Ofisimizde verdiğimiz hizmetleri sıralayacak olursak;

 

*Emekli Maaşı Hesaplama

*Yurt Dışı Borçlanma ve Emeklilik İşlemleri,

*Hizmet Birleştirme

*Doğum ve Askerlik Borçlanması

*Malulen ve Engelli Emekliliği

*Dul ve Yetim Aylığı bağlanması

*Yersiz Ödemeler

*İş Kazası ve Meslek Hastalıklarının değerlendirilmesi

*Kıdem Tazminatı, ihbar tazminatı, prim borçları

*Bireysel Emeklilik Danışmanlığı hizmetini uzman ekibimizle birlikte veriyoruz.

 

İster çalışan, ister işveren olun  çalışma hayatınız içinde zarar görmemek için dikkat etmeniz gereken konuları öğrenmeniz ve önlem almanız gerekir.

BİLİNÇLİ YURTDIŞI BORÇLANMA İÇİN DANIŞMANLIK HİZMETİ ALINIZ

Yurtdışı borçlanma yapmak isteyen gurbetçiler yaşam standartlarını yüksek tutmak istiyorlarsa, emekli maaşı hesaplaması yapan Sosyal Güvenlik Müşavirlerinden  danışmanlık alarak bilgi sahibi olmaları gerekir.

Yurt Dışında çalışan Türk vatandaşlarının yurtdışında geçen hizmetlerinin borçlandırılarak ülkemiz Sosyal Güvenlik Mevzuatına göre  malullük, yaşlılık ve ölüm hallerinde Türkiye ‘de geçmiş hizmet gibi değerlendirilmesini sağlamak amacıyla 3201 sayılı kanun yürürlüğe girmiştir.

Yurtdışı borçlanma için başvuran kişinin yurt dışında ikamet ettiğine dair belge,çalışıyorsa hizmet belgesi,nüfus cüzdanı ve pasaport bilgilerinin fotokopileri yeterlidir.

Yurt dışı borçlanma ve emeklilik işlemlerini ofisimiz aracılığı ile yapmak istediğinizde büromuz sosyal güvenlik uzmanı adına vekalet çıkarmanız yeterli olacaktır.