Her saldırgan akli dengesi yerinde değil uydurmasıyla salıverilip korunuyor şu sıralar. Atatürk'e, annesine utanmadan, arlanmadan dil uzatılıyorsa, kazandığı onca zafere karşın üstün başarısı inkar ediliyorsa, olmasaydı da olur diyebilen yaratıklar bu ülkede yaşıyorsa olayların gerçek taraftarı kimler diye sorgulamamız gerekmiyor mu?

Mustafa Kemal Atatürk'ün heykellerine saldıran sapık yobazlar yalnız değil. Arkalarında onlara Hadi! Hadi! diyen, korkak oldukları için gizlenen, ortaya çıkamayan karanlık kişi ve kişiler var. Para ile yönlendirilen bir yobaz ne anlar heykelden, onun anlamından, bilimden ve de insanlıktan?

Bu saldırıları gerçekleştirmeye kalkanlar eğer birer meczup ve akıl hastası olsalar toplumda bu tiplerden sürü ile var zaten. Her meczup, her akıl hastası bu olayı yapar diye bir kural mı var?

Şimdilerde acaba bu saldırırlar neden arttı ve hızlandı? Demek ki dinci yobazları kollayan, koruyan, para ile destekleyen güçler devrede şu sıralar.

Kurtuluş Savaşımızın büyük başarısını beyin taşımadıkları için anlayamayan, dış güçlerin satın alınmış uşakları akılları sıra yine iş başında. Emperyalist koruyucularınız Kurtuluş Savaşında nasıl arkalarına bakmadan kaçtıysa, sizler de neye uğradığınızı bilemeyeceksiniz günü geldiğinde.