Spor aslında çoğu kişi için hafta sonları yapılan faaliyetler olarak yorumlanır. Eğer aile de birisi sporla gerçekten ilgileniyorsa işte o zaman yaşam biçimi haline gelir. Bizim için de oğlum  Onur Ete altı  yaşında basketbol topunu küçük elleri ile kavramaya çalıştığından beri spor yaşam biçimimiz  haline geldi. Hafta sonu hafta içi yaz kış ayırmadan haftada en az beş gün spor salonlarındayız. Oğlumun ve bizim  hayata bakışımız , sorunları çözme şeklimiz ve ilişkilerimizin tamamında sporun olumlu katkılarını görüyoruz.

Spor deyince tüm branşlar gelmesin aklınıza biz sadece basketbol da iddialıyız ve sevdalıyız. Diğer spor dallarında izleyiciyiz.

Türkiye ‘de Basketbol ile bütünleşen yerlerden biri hatta en önemlisi bana göre  Karşıyaka‘dır. Karşıyaka ‘da evleri tek tek dolaşsanız her on evden birinde eskiden Basketbol oynamış veya hala oynayan biri ile karşılaşırsınız. 

Bu yıl oğlumun da oyuncuları arasında olduğu okullar arası Türkiye Küçük Erkekler Basketbol  karşılaşmalarında  yine Karşıyaka destan yazıyor. Öyle ki çeyrek final yarı final derken Finale kalan sekiz takımdan üç tanesi Karşıyaka okulları ve hepsi de çok başarılı sporculardan oluşuyor.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı okul Spor Faaliyetleri küçük erkek basketbol yarı finallerini namağlup bitirerek BAHÇEŞEHİR KARŞIYAKA KÜÇÜK ERKEKLER BASKETBOL takımı  yarı final madalyaları ile İzmir ‘e döndüler.

Bahçeşehir Karşıyaka’nın Kastamonu ‘da düzenlenen yarı final karşılaşmalarında oğlumda takımda olduğu için bizzat bulundum. Kastamonu ‘da bulunduğumuz dört gün içinde çocuklarımızın yaşadığı enerji, heyecan coşku hepimizin iliklerine kadar işledi.Bahçeşehir ‘de çocuklarımızı maçlara hazırlayan Cevat ErcenKoçun önderliğinde birlik içinde sporcu aile dayanışması ile zorlu maçların tamamından namağlup çıktık.

Okulla beraber derslerini aksatmadan sporcu disiplini ile sabahları saat 6.30 da veya akşam saat 20 de antreman  yaparak hazırlanan bu çocukların gayret ve azimleri takdiri alkışı hak ediyor.

İzmir ‘de on iki dev adam on iki yürek 23 Mayıs ‘ta Sakarya ‘da oynanacak Türkiye Finallerinde İzmir Bahçeşehir Karşıyaka kampüsü olarak karşılaşmalara katılacaklar. Bu genç takıma hepiniz dikkat edin geleceğin basketbol oyuncuları Karşıyaka ‘dan bu çocuklar arasından çıkacak. Biz inandık güvendik ve çok çalıştık. 

Basketbol ‘un ayak sesleri  Sakarya ‘da Türkiye Finallerinde  tüm sahayı Karşıyaka Sloganları ile titretecek.Türkiye finallerinde sekiz takım yarışacak. Bunlar ;

* İzmir Karşıyaka   3 okul 

*İstanbul 3 okul 

* Ankara 1 okul 

*Bursa 1 okul  olarak sıralanıyor.

Tüm çocuklarımıza Türkiye Finallerinde canı gönülden başarılar diliyorum. Bu yıl İzmir ‘den katılan üç okulumuzdan inşallah biri İzmir ‘e kupayı getirir. Sporla kalın.