Yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde!

Sn.Bn.Canan Kaftancıoğlu,

Sn. S.Buğra Kavuncu,

Sn. Selahattin Demirtaş.

Sn.Bn.Meral Akşener,

Sn. Kemal Kılıçdaroğlu,

Sn. Temel Karamollaoğlu,

Sayın Sandık görevlileri,

Geri planda sahanın her yerinde her türlü oldu bittiye, siber saldırıya, manipülasyona, her konuda hukuki desteğe, trafolara kedi girmesinden tutun benzerlerine karşı anında karşı koyup başarıyla görev yapan on binlerce yiğit insan ve her türlü alavere, dalavereye rağmen korkusuzca sandığa gidip sadece hak ve adalet için oyunu kullanan Hazreti İnsan kardeşlerimiz; Ülkemizin üzerine bir kabus gibi çöken korku ve baskı imparatorluğunu bitirmişlerdir.

Şimdi sıra Millet İttifakının seçilmiş yerel yöneticilerindedir. Bıkmadan usanmadan, ötekileştirmeden, gece gündüz demeden; Olağanüstü bir çabayla çalışarak bu muazzam birlikteliğe, kardeşliğe devam ve hayat hakkını tanımaları lazımdır! Bu seçimler, basit bir belediye seçimi değildi. Karanlığın yerine Aydınlığın seçimiydi! Bunu unutmadan Haktan, Halktan ve Demokrasiden yana ve şeffaf olmaları lazımdır. Çünkü Millet ittifakının seçilen başkanlarına karşı baskı ve yıldırma artan bir şekilde devam edecektir.

Ancak Cumhur ittifakı liderlerinin; kendilerinin kendileriyle devam edecek halleri kalmadığı için baskın bir erken seçim olarak, sandık her an önümüze gelebilir. Hazırlıklı olmak lazım. Rehavet bize yakışmaz.

Işık ve sevgiyle kalın!