Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir Bornova Çamdibi Mahallesi’ndeki seçim bürosu İzmir Milletvekilleri Atila Sertel, Kamil Okyay Sındır, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, CHP Bornova İlçe Başkanı Asım Güven, Milletvekili Adayları Bedri Serter, Kani Beko, partililer ve vatandaşların katılımıyla açıldı.

 

Açılışta konuşan CHP İzmir Milletvekili ve 27. Dönem İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, Türkiye’nin özgürlükte, eğitimde, ekonomide, tarımda hak ettiği yerde olmadığını vurgulayarak, şöyle dedi:

 

“BİR HAYALİMİZ VAR”

“Kimsenin diline, rengine, ırkına, inancına karışılmadığı, toplumun ayrıştırılmadığı, ötekileştirilmediği, halkımızın huzur içinde, özgür biçimde mutlu, mesut yaşadığı bir ülke hayal ediyoruz. Bunun için mücadele ediyoruz ve o günler çok yakın. Halk ‘artık tamam’ diyor. Huzur istiyor. Geçmişte bu ülkenin başına musallat olan faşist diktatör nasıl ki yapayalnız kalarak, yüzbinlerce insanın ahını alarak öbür dünyaya göç ettiyse bugün kendini diktatör sananlar da yalnız olarak aramızdan çekip gidecek. Türkiye yeniden Cumhuriyet’in kurucu ayarlarına dönecek. Geçmişten günümüze köylünün, emekçinin, esnafın yanında olan ve onların sorunlarına çözüm üreten Cumhuriyet Halk Partisi, 24 Haziran’da halktan alacağı güvenceyle 16 yılda oluşan tahribatı hızla onaracak. AVM’lerle değil esnafla, müteahhitlerle, yandaşlarla değil köylüyle, işçiyle beraber büyüyen bir ülke inşa edeceğiz.”

Açılışta söz alan CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, CHP Bornova İlçe Başkanı Asım Güven, CHP İzmir 2.  Bölge Milletvekili Adayı Bedri Serter, CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Kani Beko da, AKP iktidarının uygulamalarını eleştirerek 25 Haziran’dan itibaren Muharrem İnce ile Türkiye’ye güvence geleceğini vurguladılar. (CHP Basın Bürosu)