Son 15 gündür soğuk hava koşullarının hakim olduğu Denizli'de bugünden itibaren yükselişe geçen hava sıcaklıklarının önümüzdeki 1 hafta boyunca 16-17 dereceler seviyesinde seyretmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi, ülke genelinde 1 haftalık hava tahminini raporunu paylaştı. Yapılan son değerlendirmelere göre, geçtiğimiz günlerde etkili olan soğukların ardından mevsim normallerinin üstünde seyreden hava sıcaklığının önümüzdeki günlerde de etkisini sürdüreceği açıklandı.

Denizli'de de bugün kendisini iyice hissettirecek olan sıcaklıkların mevsim normallerinin aksine 17 dereceye kadar yükseleceği tahmin ediliyor. Yarın sağanak yaşın beklenen Denizli'de 24 Ocak tarihine kadar havanın kapalı olacağı tahmin edilirken, sıcaklıkların yüksek seviyelerde devam etmesi bekleniyor.

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre Denizli'de hava sıcaklıkları 17-11, Cuma günü 16-9, Cumartesi günü 16-8, Pazar 16-8 ve Pazartesi günü ise 17-7 derece olacağı tahmin ediliyor. (İHA)