Yapılan araştırmalar insanların en çok en ucuz uçak bileti iç hatlar kategorisinde araştırma yaptıklarını gösteriyor. Bu araştırmalar en ucuz bileti bulmaya yönelik olduğu gibi aynı zamanda ceplerini düşünen müşteriler, en ucuz bileti bulmak için Tripoki sitesini kullanmaktalar. Tek sefer uçuşlarda daha çok indirim sunabilen bu siteler gidiş geliş seferlerinde de yenilik ve öncülük tanımakta olan sitelerdir. Tatilinize heyecan katmak için ilk defa uçan kişilere tavsiyemiz bulantı haplarını yanlarında bulundurmalarıdır. İlk kez uçağa binenlerde yaşanabilen bu rahatsızlıklar göz ardı edilmemelidir. Aksi takdirde ileride sağlık sorunlarına yol açabilir

İstanbul En Ucuz Uçak Bileti İç Hatlar

Teknolojinin gelişmesiyle evlerimizden bile yapabildiğimiz check-in işlemleri sayesinde almış olduğunuz en ucuz uçak bileti iç hatlar kategorisinde olduğu sürece sizler avantajlısınız demektir. Bu avantajlar ise tamamen sizlerin yararına olup hiçbir şekilde zararına değildir. İnternet siteleri üzerinden yapılan alışverişlerde dikkat edilmesi gereken birkaç başka husus ise girilecek kart bilgilerinin 3D Secure ile korunup korunmadığıdır.

3D Secure ise karttan harcama yapıldığı zaman size SMS mesajı göndererek SMS onayı isteyen hizmetlerdir. Bunun sayesinde sizden başka birisi habersiz alışveriş yapamıyor, kullandıkları anda telefonlarınıza mesaj geliyor. Onaylamak için se yapmanız tek gereken şey gelen SMS onay kodunu ilgili alana girmek. En ucuz iç hatlar biletlerine ise https://www.tripoki.com/tr/ucak-bileti üzerinden ulaşabilmektesiniz.