İzmir’de EBSO Yönetim ve Meclis Divanı seçimleri ile tamamlanan TOBB’a bağlı oda ve borsalardaki seçimlere İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İZSİAD) damga vurdu. İzmir Ticaret Odası ve EBSO Meclis Başkanları İZSİAD üyeleri arasından seçilirken, oda ve borsa yönetimlerinde de çok sayıda İZSİAD üyesi iş insanı yer aldı.

Seçimleri değerlendiren İZSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Talak, seçimlerde İZSİAD üyelerinin aktif olarak yer aldığını belirterek, Meslek Komitesi, Meclis Üyesi, Yönetim Kurulu Üyesi, Meclis Başkanlığı, Meclis Başkanlık Divanı ve TOBB delegesi olarak 2022-2026 döneminde görev yapacaklarını söyledi.

İZSİAD üyesi 2 Meclis Başkanı

Seçim sürecinin 6-7 aydır devam ettiğini, kurumlarda görev almak için büyük bir çaba ve zaman harcandığının altını çizen Talak, “İZSİAD İzmirli iş insanlarının kurduğu önemli bir misyona sahip bir dernek. Üyelerimiz İzmir’in önde gelen şirketlerinin yöneticileri ve kente katma değer kazandırıyorlar. Hasan Küçükkurt Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimizde çok özverili bir şekilde çalışarak derneğimizin başarı çıtasını daha da yukarılara taşıyorlar. Topluma da hizmet etmek içinde çeşitli sivil toplum kuruluşlarında, TOBB’a bağlı oda ve borsalarda da hizmet veriyorlar. İZSİAD bugüne kadar kent siyasetine de önemli isimler kazandırmış bir dernek. Sosyal sorumluluk projelerinde de her zaman önde yer alan bir derneğiz. İzmir’in acı ve tatlı her durumunda destek olmaya çalışıyoruz. Oda ve Borsa seçimlerinde de üyelerimiz çok çalıştılar. Bunun sonucunda da etkin görevlere seçildiler. İZTO ve EBSO Meclis Başkanları Selami Özpoyraz ile İbrahim Gökçüoğlu bizim üyelerimiz. Bu isimler dışında da birçok isimde yönetim kurullarında ve TOBB delegelerinde yer almayı başardılar. Hepsini kutluyorum. İzmir ekonomisinin daha ileri noktalara taşınması noktasında güzel hizmetler vereceklerine de inanıyorum” dedi.

Cumhuriyetimiz 99. Yılını da Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde 26 Ekim tarihinde Anadolu Ateşi gösterisi ile kutlayacaklarını ifade eden Talak, İZSİAD’ın Cumhuriyete ve değerlerine her zaman sahip çıkan bir dernek olduğunun da altını çizdi.

İZSİAD Üyesi Başkanlar

İZTO Meclis Başkanı Selami Özpoyraz

EBSO Meclis Başkanı H. İbrahim Gökçüoğlu

EBSO Meclis Başkan Yardımcısı İzzet Şanlı

İZSİAD Üyesi EBSO Yönetim Kurulu Üyeleri

Hakan Ürün, Ateş Demirkalkan, Ali Arda Yüksel, Aytekin Öztaş, Metin Akdaş, Haydar İnaç,

İZSİAD Üyesi EBSO Yönetim Kurulu Yedek üyeleri

Ali Kara, Taner Telcioğlu, Ali İhsan Kılıç

İZSİAD Üyesi İzmir Ticaret Odası Meclis Üyeleri

Adil Özyiğit

Ahmet Dönmezler

Yavuz Alkan

Şenol Aslanoğlu

Sezai Çakmak

Bülent Demiral

Ahmet Dönmezler

Ali Ekber Durmaz

Saffet Erdil

İrfan Erol

Saniye Fıçı

İbrahim Güdüm

Hümeyra Çözel

Veysi Kubba

Ali Osman Öğmen

Selami Özpoyraz

Müjdat Uyar

Mehmet Özmüş

Salih Özçifçi

İZSİAD Üyesi İZTO TOBB delegeleri

Veysi Kubba

İrfanErol
Yavuz Alkan

İZSİAD Üyesi EBSO Meclis Üyeleri

Nedim Anbar

Hasan Küçükkurt

Eyüp Sevimli

Mesut Kanat

Hüseyin Eren

Fuat Eroğlu,

Davut Yanık

Özkan Mucuk

İZSİAD Üyesi EBSO TOBB Delegeleri
Nedim Ambar

Mesut Kanat

Davut Yanık

TanerTelcioğlu
Ali ihsan Kılıç

Fuat Eroğlu

İZSİAD üyesi İzmir Ticaret Borsası TOBB Delegesi

Erdem Barış Kılıç