İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) Yönetim Kurulu, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda güven tazeleyen Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Başkanı Ender Yorgancılar ve EBSO Yönetim Kurulu üyelerine tebrik ziyareti yaptı.
 
Görüşmeye, Başkan Hasan Küçükkurt ile birlikte Genel Sekreter Cengiz Yavaş, Başkan Yardımcısı Ali Talak, İZSİAD Yönetim Kurulu üyeleri Ali Kara ve Kenan Mazıcı katıldı. Ender Yorgancılar başkanlığındaki EBSO yönetiminden ise Genel Sekreter Mustafa Kalyoncu, Başkan Yardımcıları İbrahim Gökçüoğlu ve Muhsin Dönmez, üyeler İdil Yiğitbaşı, Hakan Ürün, Metin Aktaş, Aytekin Öztaş, Ateş Demirkalkan, Eyüp Sevimli ve Ali Arda Yüksel hazır bulundu. 
İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt, tebrik ettiği EBSO Yönetimi’ne başarı diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden EBSO Başkanı Ender Yorgancılar, “İZSİAD, İzmir’in en etkin ve çalışkan sivil toplum kuruluşu. Kent için birlikte çalışacağız” mesajı verdi.
 
İzmir'e Tarım OSB kurulacak
Yorgancılar, önemli bir yatırımın da müjdesini verdi. EBSO, İzmir Ticaret Odası (İZTO) ve İzmir Ticaret Borsası (İTB) olarak güçbirliği yapacaklarını belirten Yorgancılar, Seferihisar Payamlı’da “tarım organize sanayi bölgesi ve liman” kurmak için kolları sıvadıklarını söyledi. Üç kurumun başkanları ve yönetim kurulları olarak yaptıkları son Ankara ziyaretinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldarım’dan destek aldıklarını da kaydeden Yorgancılar, “Projenizi hazırlayıp getirin. Gerekli tüm desteği vereceğiz, dediler. Şu anda hazırlık aşamasındayız. En kısa zamanda hayata geçirmek istiyoruz. Bu projede İzmirli sivil toplum kuruluşlarının da desteğini isteyeceğiz” dedi. (İZSİAD Basın Bürosu)