EGE MECLİSİ - İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt ve Danışma Kurulu Başkanı Ayhan Baran önderliğindeki İZSİAD heyeti, geçtiğimiz günlerde İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Mahmut Özgener’i ziyaret etti.

 

İZSİAD heyetinde; Başkanvekili Mukaddes Çelik, Genel Sekreter Cengiz Yavaş, Başkan Yardımcısı Ali Talak, Sayman Üye Yaşar Zengin, Sayman Yardımcısı Sevgi Karahan, Genel Sekreter Yardımcısı Başak Çayır, yönetim kurulu üyeleri, Semiha Güneş, Serpil Oltulu, Ali Kara, Hüseyin Cengiz, Kenan Mazıcı ve Ali Ekber Durmaz yer aldı. İZTO Yönetim Kurulu Üyesi olan İZSİAD Başkan Yardımcısı Şenol Aslanoğlu ise evsahibi konumundaydı. İZTO yönetiminden Cemal Elmasoğlu ve aynı zamanda İZSİAD Üyesi olan Ali Osman Öğmen de toplantıda hazır bulundu. 

Özgener ve yönetimini tebrik eden Başkan Küçükkurt, İzmirle, kurum ve kuruluşlarla barışık, uzlaşmacı ve projeci bir İZTO Başkanı ve yönetimi istediklerini vurguladı. İZSİAD Danışma Kurulu Başkanı Ayhan Baran da İZTO’nun kent ekonomisinin itici gücü olduğunu dile getirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten İZTO Başkanı Mahmut Özgener, İzmir’e faydalı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. (İZSİAD Basın Bürosu)