EGE MECLİSİ - Aydın, Denizli, Muğla, İzmir ve Manisa illerinde elektrik dağıtım hizmeti veren ADM ve GDZ Elektrik Dağıtım şirketleri, üniversitelerle yapmış olduğu işbirliklerine bir yenisini daha ekledi. İzmir’de bulunan Yaşar Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü öğrencilerini şirkette ağırlayan ADM ve GDZ Elektrik Dağıtım yetkilileri dağıtım sektörü hakkında öğrencileri bilgilendirdi. ADM-GDZ İcra Kurulu üyesi Serdar Marangoz’un sohbetiyle başlayan teknik gezi Scada, CBS, OSOS ve Teknik Eğitim Merkezi ziyaretleriyle devam etti.

 

Uzman kadronun eşlik ettiği gezide öğrenciler elektrik dağıtım sistemleri hakkında bilgilendirilirken, eğitim sahasında yüksekte çalışma deneyimini de yaşadılar. Birlikte başlayan bir diğer önemli uygulama da Çağrı Merkezi tarafından muhtarlara özel yürütülen hizmet çalışmasıdır.

 

Çalışma kapsamında GDZ Elektrik Dağıtım hizmet bölgesindeki tüm muhtarların numaraları (cep, ofis, ev) sisteme tanımlandı. Bu sayede çağrı merkezini arayan muhtarlar beklemede kalmadan müşteri temsilcisine 8 saniyede ulaşabiliyor. Ayrıca aylık periyotlar ile muhtarlar çağrı merkezi tarafından aranarak şirketin başlatmış olduğu uygulamalar hakkında bilgi veriliyor, yapılan mini anketlerle memnuniyetleri ölçümleniyor. (ADM-GDZ Basın Bürosu)