MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü ile görüşen AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

 

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, “MÜSİAD İzmir Şubesi Danışma Kurlu Üyemiz olarak iş dünyasının dinamiklerini çok iyi bilen İzmir Milletvekilimiz Necip Nasır beye başarılar diliyoruz. MÜSİAD İzmir Şubesi olarak kendisine desteğimiz tam olacaktır. İzmir için gelecekte yapacağımız projeler ile şehrimiz için önemli kazanımlar elde edeceğimize inanıyorum” dedi.

İzmir için iş adamları ile ortak projelerde yer alıp İzmir’in kalkınması için çalışacaklarını söyleyen AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır “İzmir bulunduğu konum itibari ile tarihi, kültürel, ekonomik anlamda eşsiz bir şehirdir. Bu güzel şehri yapacağımız çalışmalar ile olması gerekenden daha iyi noktalara taşıyacağız. Bu doğrultuda şehrin ana damarlarını çok iyi bilen sivil toplum örgütleri ile istişarelerimiz ve fikir alışverişlerimiz her zaman en üst düzeyde olacaktır. MÜSİAD her zaman ülkemizin maddi ve manevi gelişimine büyük katkılar sağlayan kurumların başında gelmektedir. MÜSİAD’lı iş adamları olarak sizlerin çalışmaları bizlere yol açacaktır. Ekonomik büyüme ve istihdam yaratma konusunda her zaman sanayicimizin yanında olacağız. Bu anlamda, MÜSİAD İzmir Şubesi ile işbirliği içerisinde olmak bizleri mutlu edecektir” diye konuştu.

Konuşmalar sonunda MÜSİAD’lı işadamlarının sorularını cevaplayan Necip Nasır’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü günü anısına hediye takdim etti. (MÜSİAD Basın Bürosu)