2016 yılında çoğunluğu Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunlarından oluşan, 36 eğitim gönüllüsü tarafından kurulan, insan haklarına saygılı, Cumhuriyet İlke ve devrimleri ışığında, akıl ve bilimin yol göstericiliğini benimsemiş yeni nesillerin yetiştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla üniversite öğrencilerine karşılıksız burs ve destek veren Atlas Sağlık ve Eğitim Vakfı, öğrencilerin hayatlarına dokunmaya devam ediyor. Öğrenim hayatında başarılı olan üniversite öğrencilerine sadece maddi olarak destek vermek amacında olmayan Atlas Sağlık ve Eğitim Vakfı, burs verdikleri öğrencilerin aynı zamanda kültürel ve sosyal anlamda kendilerini geliştirebilmeleri içinde pek çok proje ve etkinlikler de düzenliyor. 

Atlas Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın kurulma amacı doğrultusunda düzenlediği etkinliklerin başında ise bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan “Atlas Geleceği Konuşuyor”etkinliği var. Atlas Sağlık ve Eğitim Vakfı’nı geniş kitlelere tanıtmak, vakfın üyeleri arasında iletişim ve ilişkiyi güçlendirmek, burs ve destek verdikleri üniversite öğrencilerinin Türkiye’de başarılarıyla adından söz ettirmiş kişilerle buluşmalarını ve de onların başarı hikayelerinin kendilerine örnek olmasını sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlik, 8-9 Aralık’ta Kuşadası’nda gerçekleşecek.

Tanınmış ve başarılı isimler ‘3. Atlas Geleceği Konuşuyor’ etkinliğine konuk olacaklar

Eğitim, spor, sağlık ve iş dünyası alanlarında kamuoyu tarafından tanınan ve başarılı çalışmalara imza atan kişilerin bir araya geleceği etkinlikte bu kişilerin başarı hikayeleri, mevcut konumlarına gelmeleri için yaptıkları çalışmalar anlatılacak ve geleceğe dair yapılması gerekenler, düşünce ve öneriler paylaşılacak. 

Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar,  İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Gürkan Kubilay, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı’ndan Dr. Serkan Karaismailoğlu, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörü Prof. Dr. Mustafa Güden, TARKEM Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Yüce, Homeopati Uzmanı Dr. Levent Buda ve Milli Takımlar Eski Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın konuşmacı olarak katılacağı etkinliğin sunuculuğunu ise ünlü oyuncu Hakan Bilgin yapacak. 

8 Aralık Cumartesi, Kuşadası KorumarDelux Otel’de 13.30’da başlayacak olan 3. Atlas Geleceği Konuşuyor etkinliği 18:30’da sona erecek.