EGE MECLİSİ - Aydın’ın Nazilli ilçesinde 6 gün önce kaybolan iki çocuk annesi 42 yaşındaki kadının arama çalışmaları sürüyor. 

12 Aralık tarihinde evinden çıktığı ve bir daha geri dönmediği öğrenilen evli ve 2 çocuk annesi Rahime Yüce’nin kaybolmasından bu yana geçen 6 günden beri kendisinden haber alınamıyor. Ailesi, tarafından polise kayıp müracaatında bulunmasının ardından polisin ilçedeki MOBESE Kameralarını incelemesi sonucu kamera kayıtlarından Yüce’nin Nazilli Şehiriçi Minibüsüne bindiği ve Bozdoğan yolu üzerindeki minibüs durağında indiği tespit edildi. Rahime Yüce’nin minibüsten indikten sonra Büyük Menderes Nehri’ne doğru koştuğu bilgisine ulaşıldı. Olay yerinde yapılan inceleme sonucunda kadının çantası köprü altında bulundu. Daha sonra Muğla Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği’ne bağlı Kurbağa Adamlar tarafından Menderes Nehri’nde yapılan aramada herhangi bir bulguya rastlanmadı. Çalışmaların Menderes Nehri’nin alt bölgesinde yer alan alanda aralıksız devam ettiği bildirildi.

1975 doğumlu Rahime Yüce’nin 1.68 boyunda, kumral saçlı olduğu ve olay günü mavi kot pantolon, açık renkte kazak ve siyah mont giydiği öğrenildi. (Ali Soydemir/İHA)