Ancak bazı yerler var ki popülerliği ve sunduğu kültürel olanaklarıyla herkesin gitmesi gereken yerlere sahip. Uzun bayram tatilinizde dolu dolu değerlendirebileceğiniz en iyi yurtdışı destinasyonları, bir turist için her anı düşünülmüştür. Eğer bu bayram tatilinde yurtdışı seyahati yapmayı planlıyorsanız, aşağıdaki destinasyonlara göz atmayı ihmal etmeyin!

Yurtdışı tatilinizi uygun fiyata getirmek istiyorsanız zaman zaman sunulan . Tatil fırsatları erken rezervasyon ile birlikte %50’e varan indirimler vaat eder. Bu sayede bütçenizden önemli bir tasarruf sağlamış olabilirsiniz.

Paris

Hepimizin bildiği gibi Paris aşıklar diyarı olarak anılır. Özellikle balayı çiftleri bayram tatillerini bu şehirde geçirebilir, attıkları her adımda ayrı bir büyülü havayı teneffüs edebilir. Paris, sokaklarıyla, restoranlarıyla, mimarisiyle, yemekleriyle ve hatta zarif insanlarıyla son derece özel bir şehirdir. Müzeleri ve galerilerinde dünyanın sayılı eserleri sergilenir. Fransız mutfağına hayran olacaksınız!

Santorini

Yunan Adaları arasında en meşhuru olan Santorini,Ege’nin incisi olarak anılmaktadır. Kendine has mimari dokusu ile görenleri hayran bıraktığı gibi şirin köyleri, mavinin en güzelini yansıtan denizi ile büyüleyici bir görseli taşımaktadır. Muhteşem manzarası ve klasik evleriyle bol bol fotoğraf çekmeyi unutmayın!

Phuket

Tayland hükümetinin en büyüğü ve tabi ki en güzeli olan Phuket Adası, anakaraya bir köprü ile bağlıdır ve birbirinden güzel plajları ile her yıl sayısız ziyaretçiyi ağırlamaktadır. Denizaltı zenginliği ile de ilgi çeken ada, dalış tutkunları için tam anlamıyla bir cennettir diyebiliriz. 

İtalya

Tarihi, mimarisi ve muazzam doğal güzellikleri ile tüm dünyaya nam salmış olan İtalya, özellikle Venedik, Floransa, Roma, Milona ve Napoli gibi turist akınına uğrayan şehirleriyle ön plana çıkmaktadır. Bu büyüleyici ülkenin şehirlerini kendi başınıza keşfedebileceğiniz gibi bayram tatili için İtalya turlarına da katılabilir, pek çok yerini görme fırsatını yakalayabilirsiniz.

Hong Kong

Uzakdoğu ülkelerine ayrıca bir hayranlığı olan bireyler için Hong Kong biçilmiş kaftan olacaktır. Ülkede gerek modernize mimarileri gerekse kendi kültürlerinin simgelerini fazlaca görecek ve bambaşka bir atmosferde kendinizi bulacaksınız.

Makedonya

Bayramda yurtdışına gitmek istiyor ama vize ve çeşitli evraklarla uğraşmak istemiyorsanız, Makedonya tam da sizin göre! Ohri ve Üsküp gibi muhteşem güzelliklere sahip olan bölgelerini keşfedebilir, unutulmaz bir tatil geçirebilirsiniz.

İsterseniz Balkan turları ile Makedonya dahil diğer Balkan şehirlerini gezebilirsiniz. yurtdışı tatili için cezbedici bir seçenektir.

Karadağ

Adriyatik Denizi kıyısında konumlanan Karadağ, yine vizesiz gidebileceğiniz son yıllarda oldukça popüler olan bir yerdir. Ülkede rüzgar sörfü, dalış, yelken, kayak, tırmanış, bisiklet gibi çeşitli sportif faaliyetleri yapabilir, tertemiz sahillerinde denizin ve kumun keyfini çıkarabilirsiniz. 

Sırbistan

Ülkemizden otobüs ya da trenle bile seyahat edebileceğiniz Sırbistan ekonomik bir tatilin en iyi destinasyonudur diyebiliriz. Başkenti Belgrad’ı ziyaret edebilir, köklü tarihinin izlerini deneyim ederek doğal güzelliklerini de keşfedebilirsiniz. Sırbistan’da orta çağdan kalma mimarileri görebileceğiniz gibi modern yapıları da görmeniz mümkün olacaktır.