EGE MECLİSİ - Buca Belediyesi öğrencilerin yarıyıl tatilini ücretsiz yüzme kursuyla renklendirecek. Öğrencilerin sömestre tatilleri için eğlenerek öğrenecekleri sportif faaliyetler hazırlayan Buca Belediyesi, 7-17 yaş gurubu öğrencilere ücretsiz yüzme kursu açıyor. 22 Ocak’ta başlayacak ve iki hafta sürecek kurslardan yararlanmak isteyen öğrencilerin Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’na başvurmaları yeterli olacak.  

 

Buca Belediyesi öğrencilerin yoğun geçen eğitim öğretim döneminin stresini bir nebzede olsa atmasına yardımcı olmak için harekete geçti. Belediye, yarıyıl karne hediyesi olarak Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Tesisleri’nde ücretsiz yüzme kursu açacak.

Buca okullarında okuyan 7-17 yas grubu tüm öğrencilerin yararlanabileceği kurslar 22 Ocak- 2 Şubat tarihleri arasında hafta içi her gün olarak Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda verilecek.

İki hafta sürecek ve toplam 10 seans olarak düzenlenecek olan kurslar üç seviyede düzenlenecek. Yüzme bilmeyen, su yüzeyi ve yüzme bilen olarak 3 kategoride verilecek olan eğitimler uzman antrenörler eşliğinde düzenlenecek.  Kurslardan ücretsiz olarak yararlanmak isteyen öğrencilerinikametgah ve mantar- egzama olmadığına dair sağlık yazısı ile birlikte 19 Ocak 2018 Cuma gününe kadar Havuz Müdürlüğü’ne başvurması yeterli olacak.Bucalılar 0(232) 999 19 23 ve 0(553) 113 51 38 no’lu telefonlardan kurslar hakkında ayrıntılı bilgi alabilecek.