Çamdibi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Reşat Gençtürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ'u ziyaret etti. 31 Mart Yerel seçimlerinde Bornova Belediye Başkanlığı için Adalet ve Kalkınma Partisi'nden aday olan Gençtürk, centilmence bir seçim yaşadıklarını dile getirerek Başkan İduğ'a görevinde başarılar diledi.

Yerel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Bornova Belediye Başkan Adayı olan, Çamdibi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Reşat Gençtürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'u ziyaret etti. Makamda gerçekleşen ziyarette, Başkan İduğ'a görevinde başarılar dileyen Gençtürk, centilmence bir yarış geçirdiklerini ve halkın takdirinin gerçekleştiğini dile getirdi.

Reşat Gençtürk , "Seçim süresinde kimse kimseyi kırmadı. Ne sizden bize, ne de bizden size kötü bir laf gelmedi, yanlış birşeyler konuşulmadı. Bana göre daha önce hiç olmayan bir seçim yaşadık. Tabi halkın takdiri olarak siz bizim başkanımız oldunuz" diye konuştu. Çamdibi Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı temsilen geldiklerini ifade eden Gençtürk, üzerlerine düşen görev olursa yapmaya hazır olduklarını da belirtti.

Bornova için çalışıyoruz

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ da her zaman birlikte çalışmaya hazır olduklarını söyledi. Başkan İduğ, "Biz burada Bornova için çalışıyoruz. Halkın önceliklerini yerine getirmek en doğru olanı. Sizin de yapılmasını istediğiniz projelerinizi hayata geçirmek bize onur verir. Seçim döneminde halkın size ilettiği taleplerin hayata geçirilmesi yolunda destek vermenizi gönülden isterim"dedi.

Başkan İduğ, "Bornovalılar adına öncelikli olarak yapılmasını istediğiniz şeyleri bize bildirirseniz, büyük bir özenle yerine getirmek isterim. Bunun kurdelesini de Reşat Gençtürk'e kestiririm" diye konuştu. 

Başkan Mustafa İduğ, seçimden bu yana geçen dönem içinde Bornova için yaptıklarını ve yapmayı planladıkları projeleri de anlattı.