CHP Balçova İlçe Teşkilatı, İzmir Karaözü Kültür ve Dayanışma Derneği’ni (KAR-DER) ziyaret etti. CHP Balçova İlçe Başkan Başan Yardımcısı Şahin Özdemir ve yönetim kurulu üyelerini, İzmir Karaözü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yaşar Özdemir ile dernek kurucularından Ali Talak ağırladı. Dernek yönetimi ve üyelerinden hazır bulunduğu ziyarette hemşehri derneklerinin önemine vurgu yapıldı. 
 
CHP Balçova İlçe Yönetimi, Karaözü ve Karaözülelerin toplumdaki önemini değinerek, Karazözü’ndan çıkan eğitimli kişilerin toplumun aydınlık yüzü olduğunu söylediler. Eğitim seviyesi yüksek olan Karaözü, her meslekten etkin isimler çıkarmakla ün yapmış bir yer olarak biliniyor. CHP Örgütü, yaptığı siyasi çalışmalar hakkında bilgi verirken, Dernek Başkanı Yaşar Özdemir ile  Ali Talak güncel ve siyasi konularda görüşlerini ilettiler. 
 
CHP Balçova İlçe Örgütü, çağdaş, Cumhuriyetçi bir dernek olan İzmir Karaözü Kültür ve Dayanışma Derneği ile birlikte yol yürümekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler. 
 
İzmir Karaözü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yaşar Özdemir, CHP Balçova İlçe Başkan Başkan Yardımcısı Şahin Özdemir ve yönetim kurulu üyelerine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederek demokrasi etrafında kenetlenmeye devam edecekleri söyledi. Başkan Yaşar Özdemir, “Derneğimiz 1998 yılında Asrın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Talak’ın da içinde bulunduğu bir kurul tarafından kuruldu. Hatta Balçova’daki dernek merkezi binamız o kurul tarafından alınıp derneğe bağışlandı. Karaözülelerin aydınlık ve çağdaş yüzünü İzmir’de yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.