EGE MECLİSİ - CHP’li kadınların yoğun ilgi gösterdiği kahvaltıya, CHP’li Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, CHP Dikili İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener, CHP İzmir İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi İnci Niyaz Sarısaç, CHP Dikili İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gamze Algır, önceki dönem CHP Bergama ilçe başkanları Ayşe Şimşek ve İdris Yavuzyılmaz’ın da aralarında bulunduğu 400’e yakın partili katıldı.

 

“AKP ve Onun Koltuk Değnekleri Sandığa Gömülecek”

Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltının ana temasının birlik, beraberlik ve dayanışma olduğu ifade eden CHP Dikili İlçe Kadın Kolları Başkanı Deniz Gencer, 2019 yolunda çok anlamlı bir birlikteliğe ev sahipliği yaptıklarına dikkat çekti. 2019’da yapılacak seçimlere ilişkin sürecin çok önemli olduğunu ifade eden Gencer, değerlendirmelerini şöyle sürdürdü:

“Önümüzde Cumhuriyetimiz ve çocuklarımızın aydınlık geleceği büyük önem arz eden bir süreç var. Bu etkinliğimizi de süreçte ortaya koyacağımız çalışmalarımız öncesinde birlik ve dayanışma ruhunu en üst seviyeye çıkarmak için düzenledik. Kahvaltımıza katılan ve hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen, hep yanımızda olan başta Belediye Başkanımız Mustafa Tosun olmak üzere, tüm misafirlerimize ve yol arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımızın, İlçe Yönetimimizin, Gençlik Kollarının gösterdiği bu dayanışma duygusu ile birliğimizi, dirliğimizi, mücadele inancımızı güçlü bir şekilde ortaya koyacak, 2019 seçimlerinde de AKP’yi ve onun koltuk değneklerini sandığa gömecek halkın iktidarına en çok oyu Dikili’den taşıyacağız. Biz buna gönülden inanıyoruz ve tüm kadınlarımızı, erkeklerimizi ve gençlerimizi CHP’yi iktidara taşıyacak bu zorlu ama onurlu mücadelede ben değil biz olmaya davet ediyorum” dedi. CHP Dikili İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener de, birlik ve beraberlik mesajı vererek 2019 seçim çalışmalarına hazır olduklarını ifade etti. 

 

“Kadınlarımızla El Ele Verip Cesurca Mücadele Edeceğiz”

CHP Dikili İlçe Kadın Kolları üyesi kadınların alkışları arasında söz alan CHP’li Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun da, ülkenin karanlık ve zorlu bir süreçten geçtiğini ve artık buna dur deme zamanının geldiğini belirtti. 2019 seçimlerine giden yolda aydınlık günlere özlem duyan herkesin dayanışma içerisinde olması gerektiğine dikkat çeken Tosun, “Zaman Türkiye’nin aydınlık geleceğini ışık tutmak için sahada omuz omuza mücadele etme ve 2019’da halkın iktidarını kurma zamanıdır. 2. Cumhurbaşkanımız merhum İsmet İnönü'nün dediği gibi; bir memlekette, namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur. Bizde, İsmet Paşa'nın bu anlamlı sözünün ışığında hareket ederek Cumhuriyetimiz ve aydınlık yarınlar için cesurca, geri atmadan mücadele edeceğiz. Cumhuriyetimize, laikliğe, çağdaşlığa, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkma ve halkın iktidarının kurulması mücadelemizde de en çok yiğit Cumhuriyetçi kadınlarımıza güveniyoruz” dedi.