Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, yeni yıla seçim bölgesindeki aileleri ziyaret ederek girdi. Doğanlar, Muhittin Erener ve Cengizhan Mahalleleri’nde Tunç, Alkan ve Çınar aileleriyle bir araya gelen Sertel, evlerine konuk olduğu ailelerin yeni yıllarını kutladı, sorunlarını dinledi.

Yılbaşı gecesi ilk olarak Doğanlar Mahallesi’nde İnşaat işçisi Levent Tunç ve eşi Kader Tunç’u ziyaret eden Sertel, inşaatta geçirdiği kaza sonrası çalışamaz duruma gelen Levent Tunç’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Daha sonra Muhittin Erener ve Cengizhan Mahalleleri’nde Feyza Alkan ve Esma Çınar’ın evine konuk olan Sertel, ailelerin sorunlarını dinledi, 2019 yılının sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diledi.

 

“KIŞIN SONU BAHAR”

Türkiye’nin en büyük problemlerinden birinin geçim sıkıntısı olduğunu ifade eden CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, “Ülke olarak son derece zor günlerden geçiyoruz. Gittiğimiz her yerde en çok geçim sıkıntısına dair şikayetler alıyoruz. Halkın çoğu sosyal yardıma muhtaç duruma gelmiş ancak ihtiyacı olduğu halde sosyal yardımlardan faydalanamayan çok sayıda aile var. Ana muhalefet partisi olarak hükümet edenleri uyarmaya, asgari ücrette olduğu gibi doğruyu bulmaları için yol göstermeye devam edeceğiz. Verginin değil gelirin tabana yayılması, gelir dağılımı arasındaki uçurumun kapanması için ortaya koyduğumuz projeleri yerelden başlayıp, genele yayacağız. Her yeni yıl yeni bir umuttur. Kışın sonu bahardır” diye konuştu.

Sertel’in beklenmedik ziyareti sonrasında şaşkınlık ve sevinçlerini gizleyemeyen aileler, teşekkür ve başarı dileklerini ilettiler.