Ege Üniversitesi “Fotoğraf ve Kısa Film” yarışması ödülleri sahiplerini buldu. Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Ege Üniversitesi Fotoğraf Topluluğu tarafından düzenlenen “Yeşil Kampüsüm” temalı Fotoğraf ve Kısa Film Yarışması sonuçları belli oldu.

Seçici kurulun açıkladığı sonuçlara göre, Fotoğraf dalında birincilik ödülünü Ege Üniversitesi Fen Fakültesinden Kaan Yılmaz alırken ikincilik ödülüne Ege Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nden Ali İhsan Mimtaş, üçüncülük ödülünün sahibi Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Mert Akın’ın oldu.  Yarışmada, Mansiyon ödülüne Ege Üniversitesi İletişim Fakültesinden Selim Akmut, Jüri Özel Ödülüne ise Ege Üniversitesi Sosyal bilimler Enstitüsü’nden Gökhan Demirel layık görüldü.

Kısa Film dalında ise Ege Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nden İbrahim Sertaç Kasapların “Renkli Yolculuk” adındaki filmi birincilik ödülüne layık görülürken, ikincilik ödülü “Sırdaş” kısa filmiyle Ece Özşeker’in oldu. Üçüncülük ödülünün kazananı “Misafir” isimli kısa filmiyle Ege Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünden Deya Aldeen Abu Raideh’in olurken Mansiyon ödülünün kazananı ise Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nden Ece Hasbahçeli ve Barış İş oldu.

 

Sergileme Kazananlar

Sergileme Ödülleri’nin sahipleri ise Ahouanye İgnace Maurras Tokpe, Ali İhsan Mimtaş, Aşkın Oben Akdoğan, Aylin Tiktaş, Beyican Emir, Bülent Durtaş, Ceren Tolu, Damlanur Keskin, Deniz Türk, Ece Hasbahçeli, Emrecan Yılmaz, Gökhan Demirel, Kaan Yılmaz, Kamile Şevval Erdoğan, Kasım Şen, Mehmet Şamil Ağrıdağ, Mert Akın, Merve Çelik, Merve Şahin, Mustafa Enes Öner, Mustafa Men, Ozan Barış Çetin, Samine Yaprak, Selim Akmut, Tehran Abdurrahimov ve Utku Ulaş Erdoğan olarak belirlendi.