Önceki gün vefat eden Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören için ilk tören holding binasında yapıldı. Demirören'in tabutunun üzerine II. Mahmut zamanında yapılmış Kabe kapısı örtüsü serildi. Demirören, Fatih Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

 

80 yaşında yaşamını yitiren Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, bugün sonsuzluğa uğurlanıyor. Erdoğan Demirören için ilk tören İstanbul Şişhane’deki holding binası önünde gerçekleşti. 

Törene Erdoğan Demirören'in eşi Tülin Demirören, oğulları Yıldırım Demirören, Tayfun Demirören, kızı Meltem Demirören, aile yakınları ve Demirören Holding çalışanları katıldı. Duygusal anların yaşandığı törende Erdoğan Demirören için dualar edildi ve helallik alındı.

TABUTUNA KABE KAPISI ÖRTÜSÜ

Demirören'in tabutunun üzerine II. Mahmut zamanında yapılmış Kabe kapısı örtüsü serildi.


BAŞBAKAN YILDIRIM CENAZEDE

Fatih'teki cenaze törenine gelen Başbakan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aileyi arayıp görüştüğünü, cenaze törenine katılamayacağını söylerken, kendisinin Cumhurbaşkanı'nı temsil edeceğini söyledi.

Fatih Camii'ndeki cenaze törenine Başbakan Yıldırım'ın dışında Numan Kurtulmuş, İsmail Kahraman, Mevlüt Çavuşoğlu, Mustafa Destici gibi siyaset dünyasının önemli isimleri katılırken spor ve sanat camiasından da çok sayıda isim Erdoğan Demirören'i son yolculuğunda yalnız bırakmadı. 

Demirören için Fatih Camii’nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlenecek. 

İşadamı, Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verilecek.

31 Mayıs'tan beri solunum yetersizliği nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören Demirören, önceki gün hayatını kaybetmişti. (NTV)