MUĞLA'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen Uluslararası Farkındalık Festivali kapsamında, özgüven, yaratıcılık, içsel güç, saf sevgi, iletişim yeteneği ve zihinsel gücün geliştirilmesine yönelik 6 farklı enerji merkezi çalışması gerçekleştirildi.

Fethiye'de bir tatil köyünde dün (Cumartesi) 'Değişim Hayattır' konseptiyle düzenlenen Uluslararası Farkındalık Festivali'nde İngiltere, Almanya,  Bulgaristan, Fransa, İspanya, ABD, Azerbaycan, Suriye dahil pek çok yabancı ülkeden 400 katılımcı buluştu. Bugün sona erecek olan festivalde özgüven, yaratıcılık, içsel güç, saf sevgi, iletişim yeteneği ve zihinsel gücün geliştirilmesine yönelik, 6 farklı program çalışması, film gösterimi, interaktif söyleşi, tüm sorulara cevaplar ile stres yönetimi, öfkeyi dönüştürme, korkuyu yenme ve depresyondan özgürleşme sanatı üzerine etkili ve pratik çalışmalar düzenlendi.

Dünya Değişim Akademisi Yönetim Kurulu Üyesi Elçin Erener festivalin 10 yıldan bu yana kesintisiz olarak her ay dünyanın birçok noktasında gerçekleştiğini belirterek doğayla iç içe bu etkinliği düzenlemek ayrıca bir motivasyon katıyor" dedi.  Erener, 'Aşk', 'Sağlıklı Cinsellik', 'Ebeveyn Olma', 'Affetme' gibi konularda uygulanan Değişim Sanatı Programları insana hep özlediği ve aradığı aşk ve aile hayatını sunacaktır" dedi. (DHA)