EGE MECLİSİ - Gazeteci eğitimci yazar Ali Kayadibi, Bayraklı Belediyesi sponsorluğunda Bengisu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen söyleşiye katıldı. Bayraklı Belediyesİ Kütüphanesi'nde saat 15:00'da öğrenciler, veliler ve eğitimcilerle bir araya gelen Kayadibi, ‘Konuşuyorum o halde varım’ adlı kitabı ile ilgili söyleşi gerçekleştirdi.

Kayadibi, kitabında yer alan, diksiyon, etkili ve güzel konuşma, karizmatik beden dili, iletişim becerilerini geliştirme, topluluk karşısında konuşma korkusunu yenme, radyo ve televizyon konuşmaları, sunum hazırlama ve uygulama, kişisel ve iş hayattaki özel günlerde konuşma teknikleri hakkında bilgilerini paylaştı ve soruları yanıtladı. Söyleşinin ardından katılımcılara Ali Kayadibi'nin , 'Konuşuyorum o halde varım' adlı eseri dağıtıldı.

Etkinliğin özellikle eğitimciler ve veliler açısından çok önemli olduğunu, öğrencilere de ışık tuttuğunu dile getiren Bengisu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Seher Kısaağıl, "Okulumuz adına bu tarz etkinlikleri sık sık yapmaya özen gösteriyor ve hem eğitimcilerimize, hem öğrencilerimize, hem de velilerimize katıkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Okuldaki eğitimi sosyal hayata taşıyarak, çocuklarımızın ve velilerimizin hayat kalitesini artırmayı hedefliyorz" ifadelerine yer verdi.