GAZİEMİR Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi'nde üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler ile öğretmenler, Kızılay işbirliğinde düzenlenen kampanyada kan verdi.

Gaziemir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (GAZİSEM) ile Türk Kızılayı'nın işbirliğiyle kan bağışı kampanyası düzenlendi. GAZİSEM'de üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler ile öğretmenleri kan bağış kampanyasına ilgi gösterdi. Doktor kontrolünden geçen öğrencilerden 18 yaş ve 50 kilogram üstü olanlardan, sağlık durumları uygun bulunanlar sırayla kan verdi. Öğrenciler, kan bağışlarına herkesin daha fazla destek olmasını istedi.

Öğrencilere örnek davranışları için teşekkür eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, "Her insan hiç beklemediği anda yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle kana ihtiyaç duyabiliyor. Ancak insanlar kan bağışı konusunda gerekli ilgi ve duyarlılığı göstermiyor. Kan bağışı yaparak zor durumda olan insanlara umut olabilir, belki de hayatlarını kurtarabiliriz. Tüm vatandaşlarımızı kan bağışı yapmaya, umut olmaya davet ediyorum. Kan bağışı konusunda örnek çalışma yürüten Kızılay çalışanlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.