İzmir Trekking Kulübü tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen otistik, down sendorumlu ve kimsesiz çocukların ücretsiz misafir edildiğı "bir çocuğu da sen güldür " sloganı ile 2015 yılında başlayan turnuvanın 10'uncusu düzenlendi.

Turnuva bu ay izmir Oder Otizm Derneği ve Bornova İlgi Özel Eğitim Okulu öğrencisi 50 yakın çocuk aıleleri ve öğretmenleri ile katıldı.Turnuvaya katılan çocukların aileleri Trekking Kulübü'nün düzenlediği etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirip, böyle bir etkinliği devamlı olarak yapan kulüp yönetimini kutlayıp belediyeler ve kurumların bu tür sosyal sorumluluk projelerini yapmasalar da en azından desteklemeleri gerektiğini dile getirdiler.

Turnuvaya eşi Betül Budak ile birlikte katılan ve 10. bowling turnuvasının sponsorluğunu üslenen Sönmezoğlu Group yönetim Kurulu Başkanı ve İzmir Trekking Kulübü onursal başkanı Sönmez Budak, bu özel çocukların yüzlerinin güldüğünü görmenin anlatılmaz bir duygu olduğunu,   bu duyguya ortak olma imkanı veren trekking kulübü başkanı ve yöneticilerine teşekkür ettiğini belirtti.

Kulüp başkanı Cem Koray Taşkın sosyal sorumluluk projelerinin devamlı destekçisi ve kulübün onursal başkanı Sönmez Budak' a  plaket takdim etti. Turnuva sonrası etkinlik dolayısı ile Oder Otizm Derneği yöneticileride kendilerini misafir eden trekking kulübü başkanına plaket verdi.