EGE MECLİSİ - İzmir'de Afrin Operasyonu'nda şehit düşen askerler sebebiyle bir takım etkinliklerin iptaline karar verildi. 

 

Karşıyaka’da hafta boyunca etkinlikler iptal

Karşıyaka Belediyesi, hafta boyunca gerçekleşecek tüm etkinliklerini iptal etti. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken bir dönemdeyiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Başkan Akpınar, “Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Böyle bir süreçte birlik ve beraberlik içinde hareket etmeliyiz. Şehit haberleri yüreğimizi dağlıyor. İzmir’de de bu acıyı derinden hissediyoruz. Bizler de 14 Şubat ve hafta boyunca devam edecek etkinliklerimizi iptal ederek şehitlerimize saygımızı sunacağız. Hayatını kaybeden askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemizin başı sağolsun” dedi.


Bornova'daki konser iptal

Bornova Belediyesi'nden yapılan açıklamada; "Afrin'de Mehmetçiğimize yapılan ve ülkemizi yasa boğan hain saldırı nedeniyle 13 Şubat 2018 Salı günü gerçekleşmesi planlanan 'Aşk ve Sevgi Şarkıları' konseri iptal edilmiştir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine sabır diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

 

Foça: "Acımız Sonsuz"

Foça Belediyesi, devam etmekte olan Afrin Operasyonunda şehit düşen ve yaralanan askerlerimize saygı gereği 14 Şubat Sevgililer Günü etkinliklerini iptal etti. Birlik ve beraberlik mesajı veren Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “İçinde bulunduğumuz zamanlar birlik ve beraberlik zamanlarıdır” dedi. 

Ülke olarak zor günler geçirdiğimizi vurgulayan Başkan Demirağ, “Ülkemizce yaşadığımız zorlu günler malumlarınızdır. Böylesine acılarla kanayan yürekleri düşündüğümüzde hep birlikte tek yürek olmalıyız. Şehitlerimiz yüreğimizi dağlıyor. Acılı ailelerimize sabır, yaralı yiğitlerimize şifalar diliyoruz. Dolayısıyla 14 Şubat Sevgililer Günü etkinliklerimizi iptal ettiğimizi duyururuz. Acımız sonsuz” dedi.