İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun daveti üzerine 9 Eylül kutlamaları için İzmir'e gelen Muharrem İnce'ye Kordon turunda bir vatandaş tepki gösterdi: "Partiyi 2 ayda böldünüz. Size yazıklar olsun!"

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İzmir ziyaretinde şok bir tepkiyle karşılaştı. Pasaport'ta İzmir'de imza toplama sürecini yürüten partililerle çay içen İnce'ye yaklaşan bir vatandaş, "CHP'yi iki ayda böldünüz. Helal olsun, yazıklar olsun" şeklinde tepki gösterdi. İnce'nin bu tepkiye gülümseyerek cevap vermesi ise dikkat çekti.

Pasaport'ta bir kafede olağanüstü kurultay için imza toplayan CHP İzmir eski Milletvekili Alaattin Yüksel, İl eski Başkanı Asuman Ali Güven ve Bornova İlçe eski Başkanı Nevzat Kavalar ile çay içip sohbet eden İnce'ye bir İzmirli'den şoke eden tepki geldi. "Sizi beğeniyorum da eleştiriyorum da" diyerek seslenen öfkeli vatandaş, "CHP'yi iki ayda böldünüz. Helal olsun, yazıklar olsun" dedi. (Metin Burmalı/Yeni Asır)

Akşam Gündoğdu Meydanı'nda yapılan 9 Eylül Kutlamalarında da İzmirli vatandaşlar Muharrem İnce'ye büyük ilgi göstererek fotoğraf çektirdiler...