EGE MECLİSİ - Sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettiren İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD), ilkini, ihtiyaç sahiplerine yardım için düzenlediği Tavla Turnuvası’nın ikincisini gerçekleştirecek. Halkın katılımına açık olan turnuvada, iş dünyası temsilcilerinin yanı sıra kent protokolünden isimler de tavladaki hünerlerini sergileyecek.FOLKART İzmir ve FOLKART Carrera Spor Kompleksi sponsorluğundaki turnuvanın geliri, öğrencilere burs olarak verilmek üzere Türk Eğitim Vakfı (TEV) İzmir Şubesi’ne bağışlanacak. Organizasyon, 10Mayıs Perşembe günü saat 17.00’de, FOLKART Carrera Spor Kompleksi’nde düzenlenecek. 

Küçükkurt: Yardımda buluşuyoruz

Sıradan bir işadamı örgütü olmanın ötesinde, kent ve ülke sorunlarının çözümüne odaklandıklarını, fikir ürettiklerini, gerektiğinde taşın altına ellerini koyduklarını hatırlatan İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt, sosyal sorumluluk projelerini de ihmal etmediklerini vurguladı. Tavla turnuvasını da bu çerçevede organize ettiklerini kaydeden Küçükkurt, “Hedefimiz, İzmir iş, siyaset, sanat ve spor dünyasını yardım amaçlı bu turnuvada buluşturmak. Zarlar, Türk Eğitim Vakfı (TEV) İzmir Şubesi aracılığıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere burs sağlamak için atılacak. Tavla ustalarını, yardımseverleri, bu anlamlı organizasyona davet ediyoruz. Bileğine güvenen gelsin” dedi. 

 

İŞTE ÖDÜLLER

Turnuvada ilk üç dereceyi alacak yarışmacılar, FOLKART Carrera spor paketleri ile ödüllendirilecek. Birinciye, bir yıllık FOLKART CARRERA ‘sensör’ üyeliği; ikinci ve üçüncüye ise bir yıllık FOLKART CARRERA ‘normal’ üyelik hediye edilecek. İlk üç dereceyi alan yarışmacılara ayrıca kupa verilecek. Tüm katılımcılara, günün anısına birer madalyon takdim edilecek.

 

Başvuru Adresi

İZMİR SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEĞİ (İZSİAD)

Şair Eşref Bulvarı No: 27/2 K:8 Huzur İşhanı Çankaya/İZMİR

Tel: (232) 422 3242 / 422 4087

Fax: (232) 422 4080