EGE MECLİSİ - Play Off maçları öncesi destek talebinde bulunan Göztepe’ye tek olumlu yanıt, İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği’nden (İZSİAD) gelmişti. Süper Lig’e çıkması halinde Göztepe’ye 350 bin liralık prim vaat eden İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt, sözünü tuttu ve 350 bin TL’lik sembolik çeki Göztepe Başkanı Mehmet Sepil’e takdim etti. 
 
Küçükkurt: İzmir ekonomisi için önemli
 
Göztepe Spor Kulübü binasındaki takdim töreninde konuşan Küçükkurt, “Süper Lig’de İzmir’in de en azından bir temsilcisinin bulunması hepimizin hayaliydi, dileğiydi. Bu hayali gerçekleştiren Göztepe’yi gönülden kutluyoruz. Süper Lig’de daha fazla takımımız olmasını da temenni ediyoruz. Bu yolda her takıma destekte bulunmak için elimizden gelen çabayı gösteririz. Göztepe’ye Süper Lig’de başarılar ve kalıcı olmasını diliyoruz” dedi. İzmir takımlarının Süper Lig’e çıkmasının, İzmir’i de ekonomik anlamda Süper Lig’e çıkaracağının altını çizen Küçükkurt, sözlerini şöyle tamamladı: “Ne kadar çok takımımız en üst liglerde olursa, hele de Avrupa’da boy gösterirse ve başarı elde ederse, bu. İzmir’in tanıtımı, gelişimi ve ekonomisinin hareketliliği için de o kadar katkı sağlar. İzmir’in dinamikleri, yerel yöneticileri, iş dünyası, bu meseleye bu gözle bakmalı.
 
 
Sepil: Diğer kulüplere de destek verilmeli
Küçükkurt nezdinde tüm İZSİAD üyelerine teşekkür eden Göztepe Başkanı Mehmet Sepil de, “İZSİAD, İzmir’de bir ilki yaptı. Gerisinin gelmesini ve kentin diğer spor kulüplerine de bu tip desteklerin verilmesini arzu ediyoruz” diye konuştu. 

Sepil’den transfer açıklaması
 
Göztepe’nin transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Mehmet Sepil, “N’dango şu anda sağlık kontrolünde. Selçuk Şahin’le de anlaştık. İki oyuncu ile her şey imzaya kaldı. Takımımıza toplamda 4-5 oyunca katılacak. Transferleri, Avusturya kampından önce sonuçlandırmayı planlıyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor. Süper Lig’e çıkıp çıkmayacağımız kesin olmadığı için transfere geç başladık. Biraz bunun sıkıntısını çekiyoruz. Ancak çok iyi bir takım kurmak istiyoruz. Önümüzdeki yıl her şey daha planlı olacak” dedi.