Son 2 yıl müzikseverlere verdiği konserlerle adından söz ettiren ve başarıları karşısında çıtasını daha da yükselten Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosuna yurt dışından konser teklifleri yağıyor... Yeni dönem çalışmalarını başlatan koro, açılışta künefe partisi verdi ve "tatlı yiyelim, tatlı söyleyelim" dedi. 

TRT Sanatçısı, ünü yurt dışına taşan kanun üstadı Erol Gönüldaş şefliğindeki Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu yeni dönem çalışmalarını başlattı. Sen de gel kültür kafede yapılan yeni dönemin ilk çalışmasının ardından "tatlı yiyelim, tatlı söyleyelim"  diyen solist Bülent Aşçıbaşı'nın sürpriz künefe partisiyle şenlendi.   

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosunun geçtiğimiz iki yılda verdiği konserlerle büyük sükse yaptığını belirten koordinatör Mustafa Orta, "bu yıl da müzikseverlere güçlenen kadromuzla büyük sürprizlerimiz olacak. Çıta yükseldi, kalite arttı. Başkanımız Avni Erboy önderliğindeki güçlü yönetim kadrosu 

bize güçlü katkı sağlıyor. Özellikle başkanımız Avni Erboy'un olağanüstü desteğini yok sayamayız. Güç ve moral kaynağımız. Yurt içi ve dışından gelen teklifleri yönetim olarak değerlendiriyorlar. Bizzat başkanımıza Bulgaristan, Yunanistan, Makedonya'dan teklif geldi. Yurt içindeki festivallerden de davet aldık. Yeni sezon takvimimizi yaparken bunları da değerlendireceğiz" dedi.

Mustafa Orta, yeni katılımlarla güçlendiklerini ve daha güçlü sesleri aralarına dahil edeceklerini de sözlerine eklerken, "aramıza katılmak isteyen müzik dostlarını da bekliyoruz" diye çağrı yaptı.