KOÇ  
Sevgili Koçlar, bu yıl oldukça şanslı etkiler altındasınız. Jüpiter'den destekleneceksiniz. Ocak ayı içinde Venüs'ten aldığınız olumlu açı ile finansal rahatlamalar ve güzel fırsatlarla karşılaşmanıza neden olacak. İş değişikliği gibi bir düşünceniz varsa, iş teklifleri alabilirsiniz. Sosyal hayatınız oldukça aktif olsa da iletişim konularında dikkatli olmalısınız agresif davranışlarınız aşırıya kaçabilir. 2023'te belirleyeceğiniz hedeflere ulaşmanız zor olmayacak. Merkür retrosunda geride kalmış ilişkilerinizle ilgili olaylar gelişebilir tekrar kendinizi ilişki içinde bulabilirsiniz. Şartlar ne olursa olsun bu ay şanslı bir ay olacak Sevgili Koçlar parasal konularda oldukça başarılı kararlar alacaksınız. Sağlığınız iyi fakat baş bölgenizi korumalısınız. 

BOĞA 
Sevgili Boğalar, 2023 işinizle ilgili konularla başlıyor, mesleğinizde ilerlemek çok yol almak istiyorsunuz fakat işinize çok dalıp önemli fırsatları kaçırmayın. Özellikle Merkür'ün retro hareketinde aklınızı karıştıran düşüncelerden uzak durun. Aynı zamanda şanslı bir yıl şans planeti Jüpiter Koç transintinden sonra Boğalara şans etkisi sunacak. İlk aylar zorlayıcı olsa da yılın ikinci yarısı herşey yoluna girecek. Maddi fırsatları yerinde ve zamanında değerlendirmelisiniz. Aşk bu ay gündeminizde olacak partnerinize kırıcı olmaktan kaçınmalısınız. Büyük bir olasılıkla hayallerinizi gerçekleştireceğiniz bir dönem. Cesaretiniz ve girişimci ruhunuz sayesinde önemli başarılar elde edeceksiniz. Sağlığınız gayet iyi ama boğaz bölgenizi korumalısınız ses telleriniz hassas.

İKİZLER
Sevgili İkizler, uzun zamandır Mars'ı kendi evinizde ağırlıyorsunuz bu sizleri yordu ve strese soktu. Neyse ki 13 Ocak'ta düz hareketine başlayacak ve rahatlayacaksınız. Bu aralar kalabalık ortamlara karışmak çeşitli  organizasyonlar yapmaktan keyif alacağınız bir dönem. Sizler zodyağın zeki çocuklarısınız bu tartışılmaz ama yaşamınızda radikal değişimler olası görünüyor bu da duygusal zekanızı zorlayacak gibi, içinde bulunduğunuz mevcut durumdan çıkmak istemeyebilirsiniz. Eğitim görenleriniz yurtdışı ile bağlantı kurabilirsiniz. Ocak ayında iletişim konusunda çok etkili olacaksınız konuşmanızla insanları etkileyeceksiniz. Maneviyatınız artacak daha dingin bir ruh halinde olacaksınız spritüel tarafınız ön plana çıkacak. Yoga, doğada yürüyüşler, meditasyon siz hareketli İkizleri sakinleştirecek ve daha verimli bir hale geleceksiniz .

YENGEÇ 
Sevgili Yengeçler, Ocak ayı içinde çevreniz ve sevdiklerinizin desteğini almak her konuda yanında olmaları kendinize olan güveninizi arttıracak kendinizi pozitif ve güçlü hissedeceksiniz. Aktif olacağınız bir dönem sosyal hayatınız canlanıyor ortamlarda aranan kişi olacaksınız. Kalabalıklara karışmak, sevdiğiniz insanlarla bir araya gelmek belki de çok özlediğiniz bir durumdu şanslı sürecin tadını çıkarın.  Oldukça kariyer hedefli bir ay sizi bekliyor ama orada egonuzu devre dışı bırakın çok daha sempati toplayacaksınız. İşte ve girişimde başarı var yönetme arzunuz çok yüksek olsa da etrafınızın görüşlerini de önem vereceksiniz. Sağlığınız gayet iyi 6 Ocak'taki Dolunay'dan olumsuz etkiler alabilirsiniz. Jüpiter şans planetidir sizin de sağlık evinizi olumlu etkilemekte fakat yine de sindirim sisteminizde ilgili dikkatli olun. 

ASLAN 
Sevgili Aslanlar, Ocak ayı yeteneklerinizin farkına varacağınız ve onları açığa çıkaracağınız bir ay üstelik bundan da keyif alacaksınız. Jüpiter'in Koç'ta yol alması sizlere çok şanslı etkiler vermekte kalpten istediğiniz bir dileğiniz gerçek olabilir. İlişkilerinizde bir takım sorunlar olabilir doğru iletişim kurarak çözüme ulaşabilirsiniz. İş ve kariyer yaşamınızda doğru bildiğinizi uygulamanız başarı kapıları ardına kadar açılır. Yurtdışı gezileriniz olabilir iş bağlantıları olabilir yurtdışıyla ilgili sevindirici gelişmeler söz konusu. Sağlığınıza dikkat edin kronik sağlık problemleriniz varsa bir kontrolden geçmek iyi olacaktır. Genel olarak güzel etkiler barındıran bir ay karşılıksız seven Aslanlar bu aralar aşkınıza karşılıklı aşk yaşayabilirler. 

BAŞAK 
Sevgili Başaklar, yeni yıl yeni başlangıçlar yapacağınız bir yıl gibi bu değişim ve dönüşümler sizleri şifalandıracak en çokta ruhsal açıdan. Kariyer konularına çok dalacaksınız hatta hırs boyutuna gelebilir çabalarınızın karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Finansal kazanımlar motive edecek siz detaycı Başakları dahası yaşamınızda yapacağınız yenilikler sizin hevesinizi arttıracak. Partnerinizle maddi dayanışma içine girebilir satın almayı çok istediğiniz bir şeyi alabilirsiniz. Etrafınız tarafından destek görmek iyi hissettirecek. Sağlığınıza gereken özeni gösterin. Merkür geri giderken çok önemli kararlar almayın sonuçta sizin yönetici gezegeniniz. 

TERAZİ 
Sevgili Teraziler, Ocak ayında sevdiğiniz işlerden kazanç elde etmek birinci önceliğiniz olacak aynı zamanda doğru iletişim kurmak yada işinizle ilgili konuşmalar yapmak size terfi yollarını da açabilir. Siz Teraziler baskıya ve kontrol edilmeye gelemeyen yaradılıştasınız dolayısıyla sizi size bıraktıklarında başarılı işlere imzanızı atarsınız. Merkür retrosu geçmişe özlem duymanıza ve nostalji yaşamanıza neden olabilir. Güzel iş anlaşmaları yapabilir çok istediğiniz bir işi alabilirsiniz bu da beraberinde finans açısından bolluk getirecektir. Sosyal hayatınızdaki hareketlilik popüleritinizi arttıracak. Şans yıldızınız ikili ilişkilerde parlayacak. Sağlık konusunda mesane bölgenize dikkat edin ve kendinizi sıcak tutun. Tatlı yiyeceklerden kaçının.

AKREP 
Sevgili Akrepler, Ocak ayına önemli kararlar alarak gireceksiniz yeni yılda yeni hedeflere ulaşmanız zor olmayacak. Bulunduğunuz ortamlarda liderlik özelliklerinizle öne çıkacaksınız beraberinde başarı kaçınılmaz olacak. İş yaşamında güçlü insanlarla hareket etmenin yararını göreceksiniz. Bu aralar rekabet ortamından uzak durun aksi taktirde strese girebilir ve moral bozukluğu yaşamanız olası. Bu ay ruh sağlığınızı korumalı fırsat buldukça doğada vakit geçirmelisiniz y ada spor, meditasyon, yoga gibi aktivitelerle rahatlayabilirsiniz. Bekar olan Akrepler hayatınızın aşkını bulabilir ve evlilik kararı alabilirsiniz. Uranüs'ün karşıt burcunuz Boğa'da hareket etmesi ara ara sizleri zorlasa da bir şeylerin üstesinden gelecek gücü kendinizde bulacaksınız. Bağışıklık sisteminizi korumalı ve beslenmenize gereken özeni göstermelisiniz. 

YAY 
Sevgili Yaylar, büyük değişimlerle Ocak ayına giriş yapacaksınız iş ve sosyal çevreniz tamamen yenilenebilir, endişe etmenize gerek yok bu yenilikler size iyi gelecektir. Aşkta duygusallığa çok dalabilir karşı taraftan da aynı beklenti içine girmeniz ilişkinizde sorunlara neden olabilir. Ölçüyü kaçırmadığınız sürece büyük problemler yaşamazsınız. İş yaşamınızda kendinizi mutsuz ve isteksiz hissedip sorumluluk almaktan çekinebilirsiniz fakat görev bilincinde olursanız bunları  kolaylıkla aşacaksınız. Merkür retrosunda finansal konularda  dikkatli olmanız için uyarıyor. İçinde bulunduğunuz koşulları avantaja dönüştüreceksiniz. Sağlığınız gayet iyi yinede soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklar olası. Seyahatlerde artış olabilir iş ya da eğitim amaçlı, yurtdışıda gündeme gelebilir. 

OĞLAK 
Sevgili Oğlaklar, Ocak ayında en önemli gündeminiz finansal kaynaklarınız, sürekli bir kazanma ve harcama eğiliminiz var. Gereksiz harcamalar yapıp sonrasında üzülebilirsiniz. Ani hareketlerden ve ağır sporlardan uzak durun Mars retrosu devam ederken sakatlanmalar olabilir. Aşk hayatınızda  tutku ve heyecan var bu da sizleri  oldukça dinamik yapıyor. Bazılarınızın Aşkı uzak mesafelerde olsa da yolları göze alacaksınız. İş konusunda hırslı bir yapıda olacaksınız,  hedeflerinize belli bir mücadeleden sonra ulaşmanız söz konusu. Çalışmak sizin için en iyi terapi olacak. Ocak ayının da mottonuz huzur, mutluluk ve aile ile bir arada vakit geçirmek olacak.

KOVA 
Sevgili Kovalar, Güneş ve Plüton'dan aldığın olumsuz etkiler bir hayli gergin olmanıza neden oluyor tepkisel davranışlar sergileyebilirsiniz yine de dikkati elden bırakmayın. Tartışmalardan özellikle uzak durun. Ayın ilk haftası oldukça enerjik olacaksınız, başarılı işler yapabilir iş arkadaşlarınızın takdirini kazanabilirsiniz. Yeni çevrelere girip sağlam dostluklar kurabilirsiniz. Ocak ayında farkındalığınız gelişecek hemen hemen her konuda bilinçli davranacaksınız. Merkür retrosunda önemli işlerinizi erteleyin. Sevgilinize daha anlayışlı ve empatik yaklaşabilir ilişkinizi daha üst bir noktaya taşıyabilirsiniz evlilik gibi. Evli olanlar ise evlerine daha çok zaman ayırmalı çocuklarıyla ilgilenebilirler. Aile yaşamındaki huzurunuz işinize de yansıyacak. Sağlığınızı ihmal etmeyin size iyi gelen aktiviteleri uygulayın. 

BALIK 
Sevgili Balıklar, iş yaşamınızdaki hedeflerinize bir bir ulaşacağınız bir aya girmiş bulunuyoruz, finansal konularda şansınız yüksek doğru zamanda yapacağınız hamleler size kazanç kapılarını aralayacak. Bazı Balıklar ev değişikliği düşünüyor ya da şehir. Bu değişim sosyal çevreniz içinde geçerli değer verdiğiniz insanlarla yola devam edecek,  bir kaç kişiden uzaklaşabilirsiniz. İlişkilerinizde agresif olmamaya çalışın bu durum ilişkiyi yıpratmaktan öteye gitmez. Sevdiklerinize fedakar ve iyi niyetlisiniz fakat zaman zaman anlaşılamamaktan şikayet ediyorsunuz. Bu ayın bir özelliği de çok yolculuk yapabilir bundan da keyif alırsınız yeni yerlere gitmek sizleri heyecanlandıracak. Sağlığınız gayet iyi soğuk algınlıklarına dikkat ederseniz daha iyi olur.

2023 yılının tüm dünyaya ve ülkemize huzur, mutluluk ve sağlık getirmesi dileğiyle Ocak ayı burç yorumlarını sizler için yazdım. Işıltınızla kalın.