Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) ve Ege Turistik İşletmeciler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkan Yardımcısı Orhan Belge, Kurban Bayramı öncesi Çeşme'deki otellerin yüzde 70-75 bandında doluluk oranına ulaştığını söyledi. Belge, "Bu, bizim için sevindirici bir rakam. Bu rakamın her an yeni rezervasyonlarla artacağını görüyoruz" dedi.
Kurban Bayramına sayılı günler kalırken, tatilciler bu yılda Çeşme ilçesine akın edecek. Bayramda 1 milyon kişinin beklendiği kentte güvenlik güçleri, tatilcilerin sorunsuz bir bayram geçirmesi için çeşitli önlemler aldı, kurum ve kuruluşlarda hazırlıklarını tamamladı.
Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) ve Ege Turistik İşletmeciler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkan Yardımcısı Orhan Belge, kentteki otellerin yüzde 70-75 doluluk oranına ulaştığını ifade etti.
Bu durumdan memnun olduklarını ifade eden Belge, "Bizim için sevindirici bir rakam. Bu rakamın her an yeni rezervasyonlarla artacağını görüyoruz. Turizm her zaman ekonominin jeneratörüdür ve jeneratör olmaya devam etmelidir. Biz de bu şartlarda, yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Çeşme bize bu fırsatı veriyor; çünkü havasıyla, güneşiyle, deniziyle, kumuyla, gastronomisiyle Çeşme çok farklı bir destinasyon. Çeşme bize bu fırsatı verince biz de bu fırsatı kullanmak istiyoruz" diye konuştu. (İHA)