İş adamlarını ve hemşehrilerini ziyaret ederek karşılıklı görüşmenin, bilgi alışverşinde bulunmanın önemini vurgulayan Başkan Necati Şahin, ''Bu sayede iletişim konusundaki eksiklerimizide tamamlamaya gayret ediyoruz.Ayrıca karşılıklı kurulan ilişki neticesinde insanlarımızın istek talep ve şikayetlerini göz önünde bulundurarak bir dernek politikası oluşturuyoruz.'' dedi.

Şahin, ''Ortaya çıkan tüm konuları detaylı inceleyip yönetim kurulunda arkadaşlarımla masaya yatırıp yol haritası belirliyoruz. Yapılacak sosyal ve kültürel etkinlikleri sekillendiriyor hayata geçmesi için alan yaratmaya çalışıyoruz.'' açıklamasında bulundu.

Sosyal projelerin önemine değinen Başkan Necati Şahin ''Derneğimize gelen taleplere olumlu cevap vermek istiyoruz.Özellikle gençlere ve öğrencilere yönelik isteklerin takipçisi olacağız. Önümüzdeki günlerde kamuoyu yaratarak bu taleplere cevap vereceğiz.'' dedi.

İş adamı Şükrü Gökulu kendisine yapılan bu ziyaretin önemine değinerek.  Benim için çok önemli ve anlamı büyük bir gün oldu.  İzmir Sivaslılar derneğinin etkinliklerini yakından takip ettiklerini beyan eden Gökulu, bu ziyaretin önemini tekrarlayarak''Bu gün bana taktım edilen bir anı plaketini işletmemin en müstesna yerinde muhafaza edeceğini ve bugünün önemli bir anı olarak hafızasında kalacağını belirterek onur ve gurur duyduğunu söyledi. 

İzmir Sivaslılar derneği Başkanı Necati Şahin'in, Sosyal ve kültürel etkinlikler önem vermesini büyük bir taktirle karşıladığını söyleyen Gökulu bu projelerde sorumluluk üstlenmek istediğini söyleyerek ''İnsanlarımıza yakın olmak hizmet etmek bize gurur verir. Dernek Başkanı Necati Şahin'in her zaman yanında olacağız.Anlamlı hediye'ye tekrar teşekkür ediyorum.'' açıklamasında bulundu.

Karabağlar bölgesinde 58 adet muhtarlık olduğunu beyan eden Necati Şahin bundan sonra kamuoyu yaratma adına yaptıkları ziyaretlerde muhtarları da ziyaret edeceğini ve onlara derneğin çalışmalarını ve sivas kültürünü anlatma fırsatını bulacaklarını beyan etti. Önümüzdeki  günlerde yönetimin yapacağı bir programla 58 mahalle muhtarı ile birlikte kahvaltı yapacaklarını burada da hem dernek faliyetlerini hem de Sivas kültürünü tarihi turistik yerlerimizi bilgi belge ve tüm Dökümanlar la anlatacaklarini ifade eden Necati Şahin 

Bizim şehir plakamiz 58 ...

Karabağlar muhtarlık sayısı da 58...

Başkalarına nasip olmayacak bu tesadüfü Kültür ve turizmin tanıtılması açısından geliştirmek görevimiz dedi.

Başkan Necati Şahin son olarak, ''Karabağlar Muammer Akar Mahallesi muhtarı sayın Sıtkı Kuzu bey Efendi'ye teşekkür ediyorum.'' açıklamasında bulundu.(gazetembayrakli.com)