Buca Belediyesi’nden “Yaşlılar Haftası”nda 65 yaş üstü hemşerilerine anlamlı bir jest geldi. Buca Belediyesi şirketi Bucamar’a bağlı kafeterya ve restoranlarda 65 yaş üstü vatandaşlara ücretsiz ve sınırsız çay ikramına başlandı. 

Buca’nın her yaş gurubu için keyifle yaşanacak bir kent olmasını istediklerini vurgulayan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 65 yaş üstü hemşerilerine ücretsiz çay müjdesini “Yaşamlarının 2. baharındaki Bucalı hemşerilerimizin Buca’nın keyfini gönüllerince çıkarmalarını istiyoruz. İlçemizin doğayla bütünleşen noktalarında açtığımız tesislerimizde keyifle vakit geçirirken çaylar ikramımız olacak.Hakları ödenmez ama yaşlılarımıza çam sakızı çoban armağanı bir ikramımız olsun istedik. Belediye iştirakimiz olan Bucamar’ın işlettiği kafe ve restoranlarımızda çaylar bizden, doğal ve tarihi ortamlardaki tesislerimizin keyfini çıkarmak onlardan” sözleriyle verdi. 

Yeni uygulama ile birlikteBucamar tarafından işletilen Uğur Mumcu Caddesi’ndeki Pembe Köşk, Kaynaklar Meydanı’ndaki Bu’Çınar ile yine Kaynaklar’dakiDere Kafe, Gölet’teki Ada Kafe ve Göl Restoran’da 65 yaş üstü vatandaşlara çay ücretsiz olacak.