EGE MECLİSİ - Becker Türkiye CEO’ su Volkan Kebir konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “yüzde yüz yabancı sermayeli firma olmamıza rağmen, İzmir ve ülkemiz için kendimizi hep sorumlu hissediyoruz, bu şehirden kazandıklarımızın bir bölümünü bu şehrin ihtiyaçlarına yönelik kullanmak bizim yönetim felsefemiz” dedi.

 

 

Becker ve Bornova Becker Spor Kulübü çatısı altında, zihinsel engelli çocuklar, ihtiyaç sahibi çocuklar ve kanser tedavisi gören çocuklara ilişkin yürüttüğü birçok sosyal sorumluluk projesi de olan firma, 2 Ekim Pazar günü gerçekleşecek İZSİAD Tavla Turnuvasına önemli maddi destek sağlayarak ana sponsor oldu. Her başarılı kurum, firma ve yöneticilerinin bu başarılarını toplumla paylaşarak bütçelerinin belli bir bölümünü topluma fayda sağlayacak alanlarda kullanmaları gerektiğini söyleyen Becker Türkiye CEO’ su Volkan Kebir; “kurumsallaşmış her firma, vizyon ve vicdan sahibi her yönetici bu duyarlılığı göstermeli. Bizler bu konuda merkezimiz Almanya’ yı da ikna ettik. Her yıl belirli oranlarda sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlama konusunda yöneticilerimizden destek aldık. Her kurum ve kuruluş bu duyarlılığı gösterirse toplumda sosyal refahı sağlama konusunda önemli yol kat etmiş oluruz. Birlik ve beraberlik içinde ihtiyaç sahiplerine destek olmak için bir araya gelmeliyiz” dedi.

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) Başkanı Hasan Küçükkurt’u bu anlamlı organizasyondan dolayı da tebrik eden Volkan Kebir; “Değerli büyüğümüz, örnek aldığımız üstadımız Hasan Küçükkurt bu organizasyon ile yine örnek bir çalışmaya daha imza atmaktadır. Kendisi İzmir için önemli bir değerdir. Hiç beklentisiz, Bornova Becker Spor ve kadın hakları konseptli basketbol turnuvamız Karar Ver Cup’ a verdiği destek ve bizler için açtığı kapılar turnuvamızın etkinliğini de arttırmıştır. İzmir’ in daha çok Hasan Küçükkurtlara ihtiyacı var” diye konuştu.

Gerçekleşecek Tavla turnuvasına kendisinin de katılacağını söyleyen Volkan Kebir, iyi tavla oynadığını ve iddialı olduğunu da sözlerine ekledi. Organizasyon, 2 Ekim Pazar günü saat 11.00’de, Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.