EGE MECLİSİ - İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) tarafından düzenlenen tavla ustalarının buluşacağı turnuva 2 Ekim Pazar günü saat 11.00'da, Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi'nde düzenlenecek. Sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren İZSİAD'ın düzenlediği organizasyondaki gelir ihtiyaç sahiplerinin giyim, gıda ve sağlık ihtiyaçlarının giderilmesinde kullanılacak.

"ZARLAR İYİLİK İÇİN ATILACAK"

İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt, tavla ustalarını ve yardımseverleri organizasyona davet ettiğini belirterek, "Hedefimiz, İzmir iş, siyaset, sanat ve spor dünyasını yardım amaçlı bu turnuvada buluşturmak. Önce keyifli bir Pazar kahvaltısı yapacağız. Ardından coşkulu ve çekişmeli tavla karşılaşmalarını izleyeceğiz.Bu turnuvanın geliri ihtiyaç sahiplerinin giyim, gıda ve sağlık ihtiyaçlarının giderilmesinde kullanılacak. Dolayısıyla zarlar iyilik için atılacak" ifadelerini kullandı.

TAVLA TURNUVASI'NA KATILIM ŞARTLARI!

18 yaş üstü herkes katılabilir

30 Eylül'e kadar kayıt yaptırmak gerekiyor

Kura çekimini ve hakemliği, İzmir Tavla Derneği yönetimi yapacak

İŞTE ÖDÜLLER

Turnuva birincisi, Kuşadası Suhan Otel’de her şey dahil bir gece konaklamalı çift kişilik tatil kazanacak. İkinci ve üçüncüye ise Seferihisar Teos Ormancı Kampı’nda yine bir gece konaklamalı her şey dahil çift kişilik tatil hediye edilecek. İlk üç dereceyi alan yarışmacılara ayrıca kupa verilecek. Tüm katılımcılara, günün anısına birer madalyon takdim edilecek.