Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren ve profesyonel çalışma ekibiyle birlikte yeni başarılara imza atmayı amaçlayan Proji, bu senenin de adından en çok söz ettiren sosyal medya yönetimi ajansı olmaya aday.

Sosyal medya yönetimi alanında başarıdan başarıya koşan Proji, müşterilerine geniş bir yelpazede dijital hizmetler sunuyor. Google reklamları, sosyal medya reklamları, kurumsal kimlik çalışmaları, haritada yer oluşturma çalışmaları, web site çalışmaları ve prodüksiyon oluşturma çalışmaları ile A’dan Z’ye internet dünyasına dair tüm çalışmaları gerçekleştiren firma, 2020 yılında da hizmetlerinin sınırlarını genişleterek müşterilerine çözümler sunacak.

Kaliteli hizmet anlayışı, müşteri odaklılığı ve sürdürülebilir çalışmalarıyla büyüyen, büyüdükçe kendini geliştiren, başarılara imza atan Proji yine sektörün önde gelen ajansı olmayı hedefliyor. Bu hedefe ulaşmak için de her geçen gün portföyüne yeni firmaları katmayı sürdürüyor.

Adım Adım Başarıya Proji İle Ulaşın

2015 yılında kurulan ve firma olarak başarıya adım adım uzanan, sektöre ‘kalite’ anlayışı kazandıran Proji, birlikte çalıştığı firmalara da başarıyı planlanmış bir biçimde adım adım sağlıyor. Firma prensip olarak öncelikle kendisine başvuruda bulunan müşterileri ile tanışıyor, onları tanıyor ve fikir paylaşımlarında bulunuyor. Daha sonra yapılacak olan, firmayı başarıya ulaştıracak olan fikir önerilerini sunuyor ve teklifini dile getiriyor. Detaylı olarak yapılan sunumda ve verilen teklifte, firmanın şu anda nerede olduğu ve nereye konumlandırılacağı açık bir şekilde ifade ediliyor. Bu süreç sonrasında uygulamaya geçiliyor ve çalışmalara başlanıyor. Proji, müşterilerini son derece planlı bir şekilde başarıya taşımaya başlıyor. Tüm çalışmalar sonunda ise yapılan işler ve yürütülen faaliyetlerin içinde oldu detaylı bir raporlama ile mevcut durum gözler önüne seriliyor.

Dijital ortamlarda yapılan çalışmaların sonucunu rakamsal verilere dayandırmanın önemini bilen, somut verilere dayanarak iş yapan ve müşterilerine gerçekçi bir başarı sağlayan Proji, bu çalışmalarına artı katkılar katarak 2020’de İzmir’de sektörün en iyisi olmayı amaçlıyor. Detaylar için web sitesini ziyaret edebilirsiniz https://proji.com.tr/izmir-sosyal-medya-yonetimi/

Sosyal Medya Hesaplarınız Proji ile Güvende

Proji, sosyal medya yönetimi alanında güçlü ekibi ile birlikte profesyonel hizmetler sunmaya ve firmalara başarı katmaya devam ediyor. Yaklaşık 10 kişilik ekip ile birlikte sosyal medya yönetimi çalışması yapılan Proji’de, marka izleme, sosyal medya yarışmaları ve marka itibarı yükseltme çalışmaları hizmeti sunuluyor. Proji firmalar adına, firmaların gözetiminde sosyal medya yarışmaları yaparak markanın bilinirliliğini ve popülaritesini artırma çalışması yaparken aynı zamanda marka izlemesi yaparak gelişimi gözetliyor ve buna göre stratejiler geliştiriyor.

Facebook’tan Instagram’a, Twitter’dan Youtube’a kadar tüm sosyal medya mecralarında etkin olan ve markaların reklam faaliyetlerini başarılı bir şekilde yürüten Proji, çalışmalarını sosyal medya uygulamalarının kullanım oranlarına göre belirliyor. Sayısal ve gerçek verilerin göz önüne alınarak yapıldığı sosyal medya yönetiminde, firmaların amaçları doğrultusunda stratejiler geliştiriliyor ve uygulamaya konuluyor. Böylelikle Proji’den destek alan firmalar, amaçlarına emin adımlarla ulaşıyor.

Sosyal medya yönetimi konusunda en önemli unsurlardan bir tanesinin hızlı müdahale olduğunun farkında olan ve bu sebeple müşterilerine sürekli ulaşılabilir olma garantisi veren Proji, kriz anında en doğru hamleyi gerçekleştiriyor ve müşterilerinin sosyal medya platformlarındaki tam güvenliğini sağlıyor. Bu sayede Proji’den hizmet alan marka ve firmalar, markalarının güvenliğini sağlıyor, başarıya bir adım daha fazla yaklaşıyor. Proji ise hizmetlerinden memnuniyet duyan müşterileri ile birlikte büyümeye devam ediyor ve 2020 yılında da çalışılması en güvenli olan dijital ajansların arasına adını yazdırmayı amaçlıyor.