Bayraklı Belediyesinin, Devlet Tiyatroları Opera ve Bale Çalışanları Yardımlaşma Vakfı (TOBAV) iş birliğiyle bünyesine kazandırdığı Mandolin Orkestrası ilk konserini 10 Mart Perşembe günü (yarın) verecek. Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’ndeki konser, saat 19:00’da başlayacak. Dünyaca ünlü Şef Gürer Aykal’ın da sahne alacağı konser halka açık ve ücretsiz olacak.

Türkiye’de belediye bünyesinde kurulan ilk mandolin orkestrası olma özelliği taşıyan ‘Bayraklı Belediyesi Mandolin Orkestrası’ ilk kez seyirci karşısına çıkacak. TOBAV iş birliğiyle Bayraklı Belediyesi bünyesinde yeniden bir araya gelen sanatçılar, birbirinden değerli eserleri Bayraklılı müzikseverler için seslendirecek. Şef Lalecan Özay Muzaffer yönetimindeki konserin sanat yönetmenliğini Devlet Sanatçısı Gürer Aykal yapacak. Aykal, konserde sahne de alacak. Etkinlik 10 Mart Perşembe (Yarın) Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi Anadolu Salonu’nda gerçekleştirilecek. Saat 19:00’da başlayacak konserin davetiyeleri Bayraklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden temin edilebilecek.

GÜRER AYKAL DA KATILACAK
Sanatıyla Türkiye’yi dünyaya tanıtan ünlü Şef Gürer Aykal da etkinliğe konuk olarak katılarak, konserin bir bölümünü yönetecek. Ülke sınırlarını aşan başarılarıyla müzikseverlerin beğenisini kazanan Aykal, Bayraklı’da kulakların pasını silecek.

MÜZİKSEVERLERİ KONSERİMİZE BEKLİYORUZ
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Belediye bünyemizde TOBAV iş birliğiyle ‘Mandolin Orkestrası’nı yeniden bir araya getirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu kapsamda ilklerin orkestrasını vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Tüm sanatseverleri konserimize davet ediyoruz” dedi.